E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMario Gomez'den yıllar sonra gelen Beşiktaş itirafı---

Mario Gomez'den yıllar sonra gelen Beşiktaş itirafı

Mario Gomez'den yıllar sonra gelen Beşiktaş itirafı
08 Mart 2023 - 21:46 borsagundem.com

2015-2016 sezonunda Beşiktaş'ta unutulmaz izler bırakan ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mario Gomez İstanbul'a gelerek Beşiktaş Kulübü'ne özel bir röportaj verdi

Beşiktaş'ta (#BJKAS) sadece 1 yıl forma giyen ve 2015-2016 sezonunda elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mario Gomez, İstanbul'a gelerek Vodafone Park'ı ziyaret etti. Kulübe açıklamalarda bulunan Mario Gomez, ayrılık sürecine ilişkin itirafta bulundu.

Mario Gomez'in Beşiktaş Kulübü'ne verdiği röportajdan satırbaşları şu şekilde;

Soru: Bu stadyumdaki ilk golü sen attın ve yine buradasın. Ne söylemek istersin?

Cevap : Her şeyden önce şunu söylemek istiyorum, herkese merhaba, çünkü bu sefer benim için gerçekten çok özel, özellikle bu stadyum. Dün gibi hatırlıyorum. Bu statta ilk gol, ardından atmosfer, keşif stadyumu keşfetmek. Böylece tüm taraftarlar çıldırdı ve benim için sadece çılgın bir andı.

Soru : Bu aşamada senin en unutulmaz anların nelerdi?

Cevap : Bence tüm yıl unutulmazdı benim için çünkü Türkiye şampiyonu olmadan 9 yıl sonra şampiyon olmak. Doğu için, Beşiktaş için gerçekten harika bir yıldı. Süper bir ekibimiz vardı. Takımda büyük bir ruh vardı. Her yıl olduğu gibi muhteşem taraftarlar ve sonra bu güzel yeni stadyum. Yani mükemmel, mükemmel bir yıldı. Sadece bir an değildi, bir yıl böyleydi.

Soru : Keşke Beşiktaş'tan ayrılmasaydım diye düşündünüz mü hiç?

Cevap : Evet, elbette birçok kez. Ama bu hayat ve bu aynı zamanda benim sportif hayatım. Birçok değişiklik yaşadım. Dürüst olmak gerekirse, bu kariyerimin çoğunlukla en güzel yılı olsa bile farklı kulüplerde oynamak iyi oldu. Farklı ülkelerde, farklı kültürleri anlamak ve bu yüzden oynadığım her kulüp hakkında gerçekten mutluyum. Bu yüzden kariyerimden çok mutluyum.

Soru :Tamam, son olarak. Taraftarlarımıza bir mesajınız var mı?

Cevap : Bunun için söyleyecek hiçbir şeyim yok. Bu kulübü seviyorum ve taraftarlar, şehir benim için çok özel. Gerçekten, gerçekten kalbimden bir şey oldu ve her zaman destekleyeceğim. Beşiktaş, taraftarın destekleri, şehir ve özellikle burada stadyumun etrafındaki bu alan, sanki buraya gelmek benim için ev gibi hissettiriyor ve ben her zaman bu duygulara sahip olacağım. Ayrıca, yakında belki bir oyun için geri geleceğim. Bugüne kadar yapamadım çünkü şimdi ailem ve küçük çocuklarımla seyahat etmesi biraz zor ama Beşiktaş her zaman kalbimde olacak. Bu kadar. Çok teşekkürler.

Yeni sözleşme imzalamıştı... Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık!

 

Galatasaray'dan transfer açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )09 Mart 2023 10:59

    bu furbolcularda hepsi fotokopi :D ... şehri unutamıyorum... taraftar beni büyüledi. en unutulmaz anılarım bu stadda... gittim ama pişmanlıklarım hep oldu... TV den ligi ve takımın oyunlarını izlemekten hep keyif alıyorum. kültürü harika.. kültür büyüledi. yemekler unutulmaz. insanları misafir perver. futbolda x ülka daha iyi yerleri hak ediyor bence. :D ya insanların duymak istedikleri. ayrıldığı her takımda, aynı cümleleri kuruyor,  adamın ömrü var 18 de başlasa 33 de biter.. yani boşu boşuna para kazanmadan 1 yıl geirmek istemez. duygusallık başka iş başka, para kazanma dönemi başka... emekli olurlar 33-35 ite kaka  2 ve 3 tip gelişimli futbol ulkelerse, sonra teknık drektor ve farklı iş için kendilerini gösterirler. adam bulurum, oyuncu keşfederım, yetiştiririm, alt yapı vb. hep aynı dümenler :D Gerçi stadd inliyordu mario gomesssssssssssss mario gomessssssss :D