E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMardin'deki kaza sonrası bakanlardan taziye mesajı---

Mardin'deki kaza sonrası bakanlardan taziye mesajı

Mardin'deki kaza sonrası bakanlardan taziye mesajı
20 Ağustos 2022 - 21:31 borsagundem.com

Mardin'de freni boşalan tır kalabalığın arasına girdi, 16 kişi hayatını kaybetti. Meclis Başkanı Şentop ve bakanlardan art arda taziye mesajları geldi.

Mardin'in Derik ilçesinde freni arızalanan tır 2 araca çarptıktan sonra kalabalığın arasına daldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazada 16 kişinin hayatını kaybettiğini, 8’i ağır olmak üzere 29 kişinin yaralandığını açıkladı. Bakan Koca, sözlerine şöyle devam etti:

"Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor; yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Yaralıların tedavisi için tüm imkânlar seferber edildi. Dileğimiz, Gaziantep ve Mardin’deki trafik kazaları sebebiyle yeni acı yaşamamak. Milletçe üzgünüz." 

Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve bakanlar, kazada yaşamını yitirenler için arka arkaya taziye mesajları yayımladı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, kazaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün arka arkaya aldığımız acı haberler hepimizin yüreğini dağladı. Mardin Derik'te meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" sözlerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Gaziantep’ten sonra bir acı haber de Mardin’den geldi. Mardin Derik’teki trafik kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza Rabb’im Şâfi ismiyle şifa versin. Başımız sağolsun" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Mardin’in Derik ilçesinde meydana gelen elim kaza haberiyle içimiz bir kez daha yandı. Yaşanan kaza sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; sevenlerine başsağlığı diliyor, yaralılarımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" paylaşımında bulundu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Mardin Derik İlçesinde meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet,ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" dedi ve Derik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adlî tahkikat başlatıldığı bilgisini verdi.

Mardin'de freni patlayan tır kalabalığa daldı: Ölü ve yaralılar var

 

Erdoğan'dan Gaziantep'teki kaza için taziye mesajı

 

Gaziantep’te feci kaza: Siyasilerden başsağlığı mesajları

 

Gaziantep'te katliam gibi kaza: 2'si gazeteci 15 ölü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hiz siniri 70 olsun21 Ağustos 2022 12:30

    hiz 70 olsun fazla gerek yok yaralilar gecmis olsun kazada hayatin kaybedenler allah rahmet eylesin allah emanet olun