E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMardin'de bombalı araç yakalandı---

Mardin'de bombalı araç yakalandı

Mardin'de bombalı araç yakalandı
13 Nisan 2016 - 07:20 borsagundem.com

Mardin’de bomba yüklü araç bulundu. Yüklü miktarda patlayıcının olduğu aracın kontrollü olarak infilak ettirileceği bildirildi

Mardin'de polisin dur ihtarına uymayarak kaçan, yapılan takip sonucu lastiklerine ateş edilen minibüstekiler bir süre sonra aracı terk edip kaçtı. Araçta yapılan aramada PKK'ya ait olduğu belirlenen ve kablolarla birbirine bağlı yaklaşık 3 ton bomba ele geçirilirken, teröristlerin yakalanması için kentte operasyon başlatıldı.

Yeşilli İlçesi'nde, akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü önünden geçen bir minibüsten şüphelenen polis ekipleri 'dur' ihtarında bulundu. İhtara uymayarak kaçan araç, polis ekipleri tarafından takibe alındı. Takip sırasında polisler, aracın lastiklerini silahla ateş edip patlattı. Patlak lastikle bir süre daha kaçan minibüstekiler, Ömerli İlçesi yol ayrımında aracı bırakıp kaçtı.

Polis ekiplerinin terk edilen minibüste yaptığı aramada, içinde yaklaşık 3 ton bomba bulundu. Bomba yüklü araç güvenli bir şekilde emniyete alınırken, kaçan teröristlerin yakalanması için kentte geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)