E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMarcao, Kerem'e sarıldı!---

Marcao, Kerem'e sarıldı!

Marcao, Kerem'e sarıldı!
09 Eylül 2021 - 21:33 borsagundem.com

Galatasaray'da (#GSRAY) Marcao, tüm arkadaşlarının ortasında Kerem'den özür diledi

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Giresunspor maçında Galatasaray'da Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırmıştı. İkili bugün yapılan antrenmanda birbirlerine sarılarak barıştı. Takım arkadaşları önünde bir konuşma yapan Marcao, "Hepinizden özür diliyorum, özellikle de Kerem kardeşimden. Yapmamam gereken bir davranıştı" dedi.

Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao, Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırmış ve gündeme oturmuştu. Sarı-kırmızılı takımın bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde iki futbolcu takım arkadaşlarının ortasında birbirlerine sarılarak barıştı.

"HİÇ İSTEMEDİĞİM BİR DAVRANIŞTI"

Marcao yaptığı özür konuşmasında, "Hepinizden özür diliyorum, özellikle de Kerem kardeşimden. Yapmamam gereken bir davranıştı. Hiç istemediğim bir davranıştı. Kerem kardeşimden, arkadaşlarımdan, hocamdan ve staff'tan özür diliyorum. Konuşulacak fazla bir şey yok, %100 ben suçluyum" dedi.

"ÜZÜNTÜ DUYDUĞUNU DEFALARCA DİLE GETİRDİ"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise yaşananlara dair, "25-30 tane adam ve bunların hepsi ayrı huyda, ayrı lisanda. Bu kadar yabancı insanın birlikte olması kolay bir hadise değil. Bu kadar genç bir grubun, istemediği bazı yükselişler ve sinirsel hareketler, hatta bazen kavgaya varan hadiseler olabilir. Ama bir dozu olmalıdır. Marcao ve Kerem arasında olan olay, sahada cerayan etmiştir. Dolayısıyla Marcao'nun özrünü sahada dilemesini istedim. O da üzüntü duyduğunu defalarca kez dile getirdi" ifadelerini kullandı.

Neden affedildiği belli oldu! İşte Terim'in Marcao planı...

 

Galatasaray, Marcao'ya 150 bin euro ceza kesti

 

Galatasaraylı Marcao, takım arkadaşına saldırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,24
En Yüksek: 8,36
En Düşük: 8,03
Değişim 1,48 %
FK: 24,64
PD / DD: -4,71
İşlem Hacmi 132.560.699
Toplam Adet: 16.148.482
Ağırlıklı Ort.: 8,19
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali11 Eylül 2021 08:22

    Benim ülkemde bir yabancı futbolcu tüm insanların önünde bir Türk futbolcuyu dövecek ve affedilemez yazıklar olsun diyorum

  • Vaybe09 Eylül 2021 22:00

    Olum burada yaptığın yanında kar kalıyor dünyaya adını duyuruyorsun kimse karışmıyor la. Hemen de barıştırıyorlar.

  • Volkan09 Eylül 2021 21:49

    Kavga eden özür dilemiş ve  barıştırılmış, baştan belli idi. Aslen displin farklı bir şey ve kurallar ve usuk esasdan önce gelir, bunu bilince de displinsizlik asla olmaz. Genç arkadaşalar birbirinden farklı ve arada sinirler yükselebiliyor denilerek aslında disiplinin çok zor sağlandığına işaret edilmiş. Displini ile ünlü kurumlar ile normal kurumların farkı bu tip durumlarda ortaya çıkar.  Neyse ders oldu TV'den millet izliyor göz önünde kavga olmaz artık.