E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıMARBAŞ Menkul Değerler A.Ş.'den Yepyeni Projeler!---

MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş.'den Yepyeni Projeler!

MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş.'den Yepyeni Projeler!
07 Ekim 2016 - 09:32 borsagundem.com

1990 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve Türkiye Sermaye Piyasalarının köklü aracı kurumlarından biri olan Marbaş Menkul Değerler A.Ş., yatırımcılara özel yepyeni projeler ile göz dolduruyor.

Temel amacı yatırımcı memnuniyeti sağlamak olan Marbaş Menkul Değerler, bu amacına yönelik olarak bilgi, güven ve şeffaflık prensipleri ile birikimlerini sermaye piyasalarında değerlendirmeyi tercih eden yatırımcılara hizmet vermekte.

MARBAŞ Hisse Analizi Servisi

Yatırımcıya özel Hisse Analizleri ile risk almaktan kaçının!

Piyasalar ile ilgili detaylı bilgiler ile yatırımlarınızı değerlendirdiğin iz hisselere özel analizler sunan MARBAŞ Hisse Analizi Servisi ile hisse senedi hakkında detaylı bilgiler, endeks ve analizler ve yatırım stratejileri tamamen size özel yorumlar ile birlikte sunulmakta.

Hisse senedi, endeks ve net trend analizleri, yatırım stratejileri ve değerlendirme seçeneklerinden hemen faydalanabilmek için aşağıdaki bağlantıda hisse senedi seçiminiz ile bilgilerinizi girmeniz yeterli.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için:

www.marba s.com.tr

Sermaye piyasalarının tüm ürün ve hizmetlerini yaygın kitlelere sunarak, kalite, güven ve tecrübe denildiğinde akla gelen ilk yatırım kuruluşu olan MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş., yatırımcıların sermaye piyasalarına hızlı, kaliteli ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlayan ve tüm gelişmeleri takip edebilecekleri yenilikçi projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş.’nin proje ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgiye http://marbas.co m.tr/kampanyalar adresinden ulaşabilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)