E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş'tan dikkat çeken Gökçek mesajı---

Mansur Yavaş'tan dikkat çeken Gökçek mesajı

Mansur Yavaş'tan dikkat çeken Gökçek mesajı
22 Ekim 2017 - 15:37 borsagundem.com

2014'te Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için Melih Gökçek'le yarışan ve çok az bir fark ile seçimi kaybeden Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir mesaj paylaştı.

Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birçok kez istifasını istediği ve 'Bırakmazsa sonucu ağır olur' dediği, ancak koltuğunu bırakmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili sosyal medya hesabı Twitter'dan dikkat çekici bir mesaj paylaştı. 

Yavaş, OdaTV'nin "Mansur Yavaş'ın dikkat çeken sessizliği" haberine "Söz gümüşse sükut altındır. Konuşacağım zamanı bekliyorum" diyerek yanıt verdi.

Öte yandan 2014 yerel seçiminde Yavaş ile beraber çalışan CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol da partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası istenen Gökçek'e 'sahip çıkmasına' isim vermeden tepki göstermiş, "Oy hırsızlarına sahip çıkılmamalıdır" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet nasıl 22 Ekim 2017 16:55

    Çiftçi battı esnaf bitti emekli öldü bi turizm vardı oda bitti Erdoğan 2019 ne yapsa kazanamazzz