E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş: Kumpasın arkasında kimlerin olduğunu biliyorum---

Mansur Yavaş: Kumpasın arkasında kimlerin olduğunu biliyorum

Mansur Yavaş: Kumpasın arkasında kimlerin olduğunu biliyorum
30 Aralık 2019 - 21:58 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, iş insanı Sinan Aygün'ün iddialarına ilişkin soruya verdiği yanıtta "Burada bir kumpas kurmaya çalıştılar. Arkasında kimlerin olduğunu biliyorum" ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Habertürk TV’de iş insanı Sinan Aygün’ün iddialarına ilişkin soruları yanıtladı.

Yavaş, “Kriz, siyasi bir kriz değil, parti içi mesele de değil. Burada açıkçası benim tarzıma uygun değil ama kolay kazanmaya alışmış bir an evvel zengin olmayı ya da parasını servetini artırmak isteyen bir kişi ile kanunları uygulamak isteyen bir kişi arasında tartışma.” dedi.

Kendisine kumpas kurulmaya çalışıldığını söyleyen Yavaş, “Arkasında kimlerin olduğunu biliyorum” şeklinde konuştu.

“BİZ ARTIK BU İFTİRALARA ALIŞTIK”

Yavaş, Aygün’ün iddialarına dair şunları söyledi:

* Dedim ki bunlar yarın iskana gelecek. Henüz taahhüdünü yerine getirmemiş, yapı ruhsatını almamışlar var. Bunun parasının tayini kendi başıma yapamam. 4 tane grup başkanvekili yan yana gelsin.

* İmarda verilen rantla onun karşılığında ne alacağını onlar karar versin. Bunun üzerine ‘Abi sen okulu yapmamışsın’ diyor, konu bu raddeye geliyor. Dilekçe veriyor, ‘benden sadece para istediler’ diyor.

* Düzgün bir insan o paranın ne için istendiğini oraya yazar. Sağdan soldan haber gönderdi. ‘Savcılığa vereceğim, benim işimi görmezlerse’ dedi. Ben de ‘elinden geleni ardına koyma, bu belediyede artık hukuk işliyor’ diye mesaj attım, cevap yazmadı.

* Bir hakim grup başkanvekiline söylüyor, ‘Mansur’a söyle istinafa gitmezse ceza alır’. Ben bu kararı almasaydım, MHP şikayet edecekti, yine müfettiş gelecekti.

* Onlar diyor ki ‘Bizi Sinan Aygün çağırdı’ diyor. Çağıran kendisi. Demek ki tuzak kurmaya çağırmış.

* Ben hukukçuyum. Birisi gelse Sibel Aygün’ün oraya. Rüşvet ister gibi para istese. Ne yaparsınız? Kovarsınız değil mi? Çıkıp aynı arabayla mı gidersiniz?

* Söylüyor, kendi ifadesi. ‘Aynı arabayla belediyeye gittik’ diyor. Dolayısıyla biz artık bu iftiralara alıştık.

* Burada bir kumpas kurmaya çalıştılar. Arkasında kimlerin olduğunu biliyorum.

* Bunları nasıl tespit edeceğiz biliyor musunuz? Ben şimdi hakaret davası da açtım. Bu olayların olduğu 3-4 gün içerisinde kimlerle telefonla konuştuğunun mutlaka ortaya çıkarılmasını isteyeceğim. Kimlerle sinyal yan yana gelmiş, kimlerle görüşmüş? Siyasilerden kimlerle görüşmüş?

NE OLMUŞTU?

Eski CHP Milletvekili Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile CHP’li üç belediye meclis üyesi hakkında, Eskişehir yolundaki TOGO Kuleleri inşaatının 16 Aralık'ta mühürlenmesinin ardından bulunduğu suç duyurusunda bazı iddialar ortaya atmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (27)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fahri31 Aralık 2019 14:12

    Sayın Mansur Yavaş bu ahlak,bu dürüstlük,halkın malını böyle koruma duygusu, israftan uzak ve bu ağırbaşlılıkla yoluna devam et.Cumhurbaşkanımız ol.

  • fafa31 Aralık 2019 14:09

    O Avukatın,avukatlığının elinden alınması gerekir,bırak ahlaken olmaması gereken hususu yasal olarak da olmaz.Aynı Avukat,birbiriyle ilişkili üç tarafa avukatlık yapıyor ve milyonlar alıyor.Bunun bir de karşı durumu var, bu davaları o Avukata verenler  de iyi niyetli değil.Demek ki insanlar böyle zengin oluyor!

  • edy31 Aralık 2019 11:53

    davada: beldiyenin avukatı ile sinan aygün ün avukatı aynı dedin,şüphe oluşturdun, izleyiciler de bu bu işte bir bit yeniği var diye düşünmek zorunda kaldı. avukat efendi de dedi ki menfaat birlikteliği varsa bunda bir sakınca yoktur, etik olarak ta uygundur. togo kulelerinin bulunduğu yerde emsal 2,5 mu 1,5 mu bi söyleyiver . diğer binaların emsali kaç ? 1,5 üzerinden rant mücadelesi yapıyorsun ya

  • HALİL KARTAL31 Aralık 2019 11:32

    işler hep böyle olur.iş kamu oyuna mal olunca hep böyle acıklamalar gelir.

  • haha31 Aralık 2019 10:00

    Bu adamada ne iftira attılar. yok sayaçları pkklıla rokuyacak hahaha. yok 20 bin pkk lı işe girecek muhahahah .. anlatın anlaın heyecenlı oluyor : ) böyle bel atlı siyasetyapanların, 25 yıl İstanbulu parsel parsel pkk dan beter feto ile bağlantıları çıkınca herkes sus..pus.. DEVLET HESAP SORAR. DEVLET İÇİN MALİ MİLAT 0 TARİHİDİR 15 TEMMUZ, 24-25 ARALIK.. YOK 1985.1980 2023... DEVLET HEESAP SORAR. BUNLAR BAŞLANGIÇ. Halk şefaf yönetimden yana. açık seçik hesap vermeyeni yiyeyi, soyanı tepeden indirir halk. aklını başına al. şamur atıp, kötüleyecene...kendi çamurlu ellerini temizle... 1 ocak de sıfırdan helalinden çalışmaya başla... mali mialdın buseferde temiz toplum ulke de 1 ocak de...

  • ...31 Aralık 2019 09:53

    Başkan dimdir duruyor. gelin buyrun diyor..yiyen içenler kaçamak cevaplar, yok mental oldu.. yok 15 temmuzdan sonra değiştir. yok 25 Atalıkdan sonra töbve etti.. yok resi emretti sonra taraf değiştirid. MANSURA BAKIYORSUN 15 TEMMUZUDA.. 2 4ARALIĞIDA..KUMPASLARDADA, BLAYOZLARDADA.. YİNE AYNI MANSUR. GENE AYNU MANSIR. NE ĞİLDİ NE BÜKÜLDÜ. Yorum yazanların çoğuda öyle 15 temmuzd abaşka yerde , 25 aralıkda başka yerde, seçimden önce öteki grupda.. şimdi gelmişler mansura laf atıyorlar. Bizler hizmeye oy veririz. Geçmişi tertemiz.Kişiliği meydanda şefat olan her partiliye oy veririz. Öyle geçmişi karanlık, diploması bile tartışılan, damatları, çocukları bir kaç soru karşısında yasalarla aklanan, geçmişinde muhterem hoca efendi değir, şimdi ey feto dyenlerin memlekete sağlıklı karar verceni ummuyoruz.  eli kolu bir yerdne bağlanmış insanların ülkeye bağımsızca katkısı olmayacağını her bebek bilir.

  • Sdk31 Aralık 2019 08:30

    Ye ye sende ye... Zaten yemek için geliyorsunuz... Siyasetçiler yemek için var... Tümünün zihniyeti bu...

  • kılıç31 Aralık 2019 08:14

    SEÇİLMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMIŞ AMA SİNAN AYGÜNE GÖZ DİKMİŞ PARA İNSANI ŞAŞIRTIR .CHP GEÇMİŞİNDE ZATEN VARDIR.ADAM OKUMUŞ BOŞUNAMI AVUKAT OLMUŞ YETMEMİŞ SEÇİME GİRMİŞ BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLMİŞ YESE YESE YESE BİTİREMEZ.ANKARA ONUN İÇİN PARA MENBASI ÇÜNKÜ GÖZÜ PARAYA DİKMİŞ. :-* 

  • : )31 Aralık 2019 09:56

      Türkiye Cumhuriyetinin efendilerine alışacaksın. Bunlar fragman.. asıl 2023 de film gösterimde Türkiye Çapında ...:  ))))

  • Jüt.31 Aralık 2019 07:39

    Recep Tayyip Erdoğan çok borç yaptı herşeyi sattı diyenler Mansur ile ekremin dışardan borç para aramisini hiç konuşmuyorlar hadivyapin bakalım hizmetleri borç almadan çok biliyorsunuz ya.

  • Türkoğlutürk 31 Aralık 2019 10:48

    Biri kendi zevki için diğeri yatırım için. Ama anlamaz koyun anlar bunlar anlamax

  • Türk.31 Aralık 2019 07:14

    Bazı chpliler diyorki yesin ne olacak sıra bizde diyor. Hani kul hakkını korumak için gelmistiniz.

  • Oğuz Türk 31 Aralık 2019 00:49

    Son zamanlarda AKP en büyük yatırımı trollere yaptı. Bizim vergilerimiz gece gündüz bilgisayar başında sağa sola saldıran tiplere gidiyor. Bir öneri, Allah ismini parti ismi ile aynı cümle içinde kullanan insandan koşarak uzaklaşın.

  • Polis yakalar.31 Aralık 2019 00:26

    Mansur Yavaş chp genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ergenekon davasında ceza almasin diye milletvekili yaptığı Sinan Aygün e fetocu diyor. O zaman Kemal Kılıçdaroğlu da fetocu. Programı izledim benim düşüncem bir hata yapmış ama gurur yapmış gerçeği söylemiyor birşeyler gizliyor. Bir insan birini hiç alakası olmayan bir şey ile suçluyor sa ve yerinde duramiyorsa var bir hatası çok rahatsız. Çok korkuyor.

  • Türkoğlutürk 31 Aralık 2019 10:49

    Nerede izledin. Proje hangi tarihte çizildi. İzni kim verdi.

  • alp31 Aralık 2019 00:11

    kimler var ..bunudamı t.ERDOĞAN yaptı...sizin kabusunuz olmuş kardeşim bu adam...ha...ha...

  • Aydın altınışık30 Aralık 2019 23:52

    Mansur efendi hep kendini övüyor bırak millet karar versin

  • Selahattin Ölmez30 Aralık 2019 23:25

    ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN TÜTMEZ  demiş atalarımız.bunu yargı çözecektir.öyle bu adam söyle yok böyle demekle olmaz.

  • Hüdaverdi31 Aralık 2019 00:01

    Bu selo yandaş zaten adalet bilmez parti yandaşları

  • Ankaralı30 Aralık 2019 23:49

    Senin yargın bülent arınç melih gökçek için ankarayı parsel parsel sattı dediğinde nerdeydi?Sen o dönemde söyleyebildinmi o cümleyi. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.

  • Ramazan30 Aralık 2019 22:58

    Büyüksün başkan hemide çok büyüksün

  • Kartal kara30 Aralık 2019 22:58

    Sen kıvırma chp nin içinde temiz insan ne gezer sinan aygünde chp li rüşvet ciyerinize işlemiş al melihi vur mansura kazan kazana dibin kara demiş oda seninki benden kara demiş

  • Türkoğlutürk 31 Aralık 2019 10:51

    Kartal temizliği öğretecek olan kim. 17_25 Aralık Yazda bak youtobe.

  • fatih30 Aralık 2019 23:32

    karamal akpe nin içinde mi var temiz insan. güldürme insanı :D  :D  :D 

  • ..30 Aralık 2019 22:49

    Ülke batmaz abi. bu millet , helal süt emmişi bulup illaki seçer. particiliği bırakıp, namuslu onurlu eşrefli kişileri bulur. bizlere yöneten değil, istediğimizi yapan adam lazım...mansur çok kaliteli. fakirlerin babası oldu. garibanların sevdiği bir sembol oldu.  

  • Gakko 31 Aralık 2019 00:23

    Zenginden rüşvet alıp millete mi dağıtıyor. Güldürdün...

  • Ankaralı30 Aralık 2019 22:31

    sen ankaranın başına gelmiş en güzel şeysin.dürüstlüğünden zerre şüphemiz yok.sen geçmişin pisliğini döktükçe ortaya dahada saldıracaklar..arkandayız dik dur..