E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş görevi kötüye kullanma nedeniyle yarın hakim karşısına çıkacak---

Mansur Yavaş görevi kötüye kullanma nedeniyle yarın hakim karşısına çıkacak

Mansur Yavaş görevi kötüye kullanma nedeniyle yarın hakim karşısına çıkacak
19 Eylül 2019 - 15:31 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yarın Türkiye’de günlerce konuşulan ‘sahte senet’ skandalı ile ilgili hakim karşısına çıkacak.

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş adı geçtiğimiz aylarda sahte senet skandalına karışmıştı. Yavaş'ın işadamı Necmettin Kesgin adına düzenlenen sahte bir senetle 600 bin doları icrada tahsil etmeye çalıştığı ileri sürülmüştü. Bu iddia ardından Necmettin Kesgin, Mansur Yavaş'tan şikayetçi olmuştu. O şikayet ardından iddianame düzenlenmişti.

YARIN HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Düzenlenen iddianame Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Davanın ilk duruşması 20 Eylül günü saat 14:00'da yapılacak. Davada 'sanık' sıfatıyla hakim karşısına çıkacak olan Mansur Yavaş, hakkındaki iddialara cevap verecek.

Yavaş, Mahkemesi'nde 'Görevi kötüye kullanma' ve 'Kişilerin huzur ve sükununu bozmak" suçu kapsamında yargılanacak.

Bilindiği gibi Mansur Yavaş, danışmanlık sözleşmesi olmadığı halde Necmettin Kesgin'den 600 bin dolar tahsil etmek istemek ve görevi kötüye kullanmakla suçlanıyor. Yavaş'ın SMS üzerinden tehdit mesajları göndererek danışmanlık ücretini tahsil etmeye çalışması üzerine Necmettin Kesgin tarafından suç duyurusunda bulunulmuştu. Savcılık bunun üzerine Mansur Yavaş hakkında soruşturma başlatmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Angaralı 19 Eylül 2019 23:21

    Adam Tam Deniz Baykal formatında anladınız siz onu

  • Tövbe tövbe19 Eylül 2019 20:50

    Muhalif olunca ceza yer yandaş olursa affolur. Memleketin adaleti bu noktada. Sonra da müslümanız, aziziz. He öylesiniz tabi, melekler sizden haya eder

  • eskiden...19 Eylül 2019 20:16

    Gençler bilmez. eskiden adam dövüyordun, jandarma köye geliyordu seni kelepçeleyip yayan gödürüyorlardı...eskiden yanında çakıla yaklanıyordun, bıçakla polis içeri tıkıyor atıyordu. hatta yatanlar bile oluyordu. şimdi...adamı dövüyon, yumruk atıyorsun salıyolar... adama küfür ediyorlar salınıyor.. adam taciz ediyor otobüste hakım onuda salıyor... adam suhratsız silah taşıyor yine salıyolar... vakıfda kuran kursunda taciz tesavüs konuşuluyor, salıyolar... hukuk var mı  yok mu ? buyrun siz karar verin. Adam kayırcam diye, hukuk davaları birbirleri ile çelişiyor. bir yerde a kararı , aynı olay başka yerde b kararı oluyor. hukuka güveniyorum, ama hukuk etki altında. bu devlete zarar veriyor. düşüncem de budur

  • Arda Turhann19 Eylül 2019 20:11

    Bence hiç bir şe yolmaz...meşhur topçu geçen yarılandı.. suçu neydi ? ruhsatsız silah bulundurma. silahı taşıma.. silahla kamu alanına girme..silahla ateş etme.. tehdit.. kişiye baskı..psikolojik mobing... hanımına laf ve sataşma... tehditkar davranışşş vb.. vb.. ne oldu ?? tahliye... o bakımdan Mansur beyin bu bahsedilen mevzusu devede kulağın kulakiçinin, zırt deliği.. Hukuk böyle karar veriyorsa... mansura bişe olmaz...HUKUK YOKSA herşey beklenir...

  • aliş19 Eylül 2019 17:00

    acaba nasıl bir hakimin karşısına çıkacak insan merak ediyor 

  • VATANDAŞ 19 Eylül 2019 16:20

    Sn.MANSUR YAVAŞ'IN MASUM OLDUĞUNA İNANIYORUZ.