E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş: Ankara kirli siyasetten kurtulacak---

Mansur Yavaş: Ankara kirli siyasetten kurtulacak

Mansur Yavaş: Ankara kirli siyasetten kurtulacak
22 Şubat 2019 - 21:12 borsagundem.com

Millet İttifakı'nın desteklediği CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı 1 Nisan'dan sonra Ankara kirli siyasetten tümüyle kurtulacak" dedi

Mansur Yavaş, cuma namazını Siteler Merkez Camii’nde kıldıktan sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ankara Mobilyacı ve Lakeciler Odasını da ziyaret eden Yavaş, Sitelere üçüncü gelişi olduğunu söyledi. Yavaş, “Siteler esnafı bize her geldiğimizde problemlerini anlattılar. Şimdi de bakıyoruz, durumda hiçbir değişiklik yok. Kaç yıldır eğer bir şey yapılmadıysa, bundan sonra da bir şey yapılmayacak demektir. Bizi yöneten belediye başkanlarının ‘üretim’ diye bir derdi yok. Oy almak için sizlere hep sözleri verdiler ama maalesef Siteler’e pek bir şey yapılmadı. Siteler esnafını ayağa kaldırmak daha acildi ama bu yapılmadı, Ankapark yapıldı, 2 milyarla 5 milyar arası para oraya yatırıldı, o para Siteler’e yatırılsa, fuar alanı bitirilirse Ankara’nın durumu daha iyi olurdu” dedi.

“SİTELER’DE ÜRETİMİ TAŞIYACAĞIZ”

Siteler esnafının problemlerini iyi bildiğini ifade eden Yavaş, “Bütün dükkanlarda yola tecavüz var. İtfaiye bile giremez oldu. Bu üretimi bir organize sanayi yapmak suretiyle şehrin dışına taşıyalım. Fabrikalaşalım ve Siteler’in bugünkü alanının tümünü de teşhir alanı olarak kullanalım. Elmadağ Mobilya Sanayi Sitesi projenize sonsuz destek veriyoruz. Çubuk’tan böyle bir talep var. İhtiyaç olursa oraya da bir organize sanayi sitesi kurarız” diye konuştu.

“1 NİSAN’DA ANKARA’DA KİRLİ SİYASET BİTECEK”

Toplantıdan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yavaş, rakibi Mehmet Özhaseki hakkında suç duyurusunda bulunduğunun hatırlatılması üzerine, “Kirli siyaset yapmasınlar. Biz kimseye iftira atmıyoruz ama iftira atılanlardan olmayı da hiç umursamıyoruz. Allah iftira atılanlardan yapsın bizi, iftira atanlardan olmasın. Ayıp şeyler bunlar ama sonuca etkisi olmayacak. Ankaralı kararını vermiş. 1 Nisan’dan sonra Ankara kirli siyasetten tümüyle kurtulacak” dedi.

“AK PARTİ’NİNKİNDE DE YOK”

Seçim çalışmalarında CHP logosu kullanmadığına ilişkin soruya ise Yavaş, “AK Parti’ninkinde de yok. Niye yok? İttifak var. İttifak olunca logoyu 1 Mart’a ertelemişler ama bizim gezen arabaların hepsinde var, logodan filan gocunduğumuz yok ama AK Parti'ninkinde de olmayınca önce onu görmek gerekir” dedi.

“PAHALI ULAŞIMI PAYDAŞLARLA ÇÖZECEĞİZ”

Ankara'nın pahalı ulaşım sorununu da paydaşlarla birlikte çözeceklerini anlatan Yavaş, şöyle devam etti:

“Esnafla beraber oturacağız hem onların memnun kaldığı hem de vatandaşın memnun kaldığı bir şekle sokacağız. Baktığınız zaman dolmuşcu zarar ediyor. Belediye otobüsü zarar ediyor, halk otobüsü zarar ediyor. Burada bir işletme sorunu var. Hepsiyle beraber bir masaya oturup, ona göre kararlaştıracağız.”

DOĞAL GAZ SAYAÇLARINDAN ALINAN PARALAR

Doğal gaz sayaçlarından alınan paralara ilişkin konuşan Yavaş, “Biz inceledik. Normalde bir yeri özelleştirdiğiniz zaman oranın borçlarıyla birlikte özelleştirirsiniz. Dolayısıyla vatandaştan alınan bu paraların Başkent Gaz'da olması gerekiyor. Ancak Başkent Gaz sanki bu borçların belediyede kalmış gibi sürekli sayaçların değiştirilmesini, yeniden abonelik yapılmasını istiyor. Eski ödenenler ne oldu? Başkent Gaz belediyeye atıyor, belediye Başkent Gaz'a atıyor. Bu sorunu çözeceğiz. İnsanlardan depozito bedeli almayacaklar, alınanların da hakkını arayacağım” dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ABDULLAH23 Şubat 2019 21:26

     ÖBÜRLERİNİ...BIRAKTIK...SANA OY VERECEK GERÇEK  ÜLKÜCÜNÜN ELLERİ KURUR BE..HEMDE KURUSUN O KADAR ŞSHİDİN ARKASINDAN YÜRÜ GEL ŞİNDİ HDP İLE  GİZLİ KANKALIK  YAP...Bİ GİDİN KARDEŞİM...KIYAMET YAKINDIR..GERÇİ BEN KAZANACAĞINA ZERRE KADAR İNANCIM YOK ÇÜNKÜ HALKIMI BİLİRİM...

  • Alp Tiğin23 Şubat 2019 20:40

    Sn.Yavaş sana Allahtan yardımcı olmasını diliyorum. AKP.nin tüm yalanlarına kanma ve gür ve dürüstlüğünle seçimi kazanmanı diliyorum.Başarılar temenni ediyorum....

  • KILIÇ23 Şubat 2019 13:53

     CHP NİN KIRLİLİGİNİ BU ÜLKEDEN TEMİZLEMEK YILLAR GEÇSE KALMAZ YANILIYORSUN MANSUR BEY.

  • Cengiz Kafkas23 Şubat 2019 20:42

    Ey Kılıç efendi CHP.ne zaman iktidar oldu ki temizlensin.16 Yıldır ülkeyi perişan eden,patatese,soğana muhtaç eden, AKP.den sor bu soruyu.

  • Berlin Kreuzbergliiiii23 Şubat 2019 13:49

    Sen önce bi davanı belirle Mansur Bey. Sivereke aday olan aşiret ağası gibi ger partiye yanaşma sırd koltuk için...

  • vatandaş23 Şubat 2019 12:28

    bu ne telaş yandaş galiba yavaş gelecek yavaş ,yavaş 

  • yavaş yavaş okuyalım23 Şubat 2019 14:45

    Aç tavuk kendini darı ambarında görür imiş... Aç kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş... Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim... Kem söz sahibine aittir... Ve son olarak : Bana benden olur her ne olur ise başım azad olur dilim durur ise...

  • ASKER23 Şubat 2019 10:31

    kılıçtaroğlu kimlerin başını yedi inşallah allah ın izniyle seninde başını yer

  • emekli23 Şubat 2019 10:29

    kendin kirlisin ilken yok

  • Ayna23 Şubat 2019 01:13

    Aynaya bak bakalım ne göreceksin.

  • vatansever22 Şubat 2019 22:43

    Millet ittifakimi?teror gruplarinin nin ve Vatan/Turk dusmanlarinin destekledigi siyasi partisiniz.ne acidir ki Mustafa Kemal,in kurdugu partinin son dustugu haller....

  • Ggff23 Şubat 2019 01:38

    Seçimler demokrasi nin gereği dir terör yaratmaz her kez istediğine oy verir unutmayalım ki mevcut belediyelerde seçimle gelmistir

  • Yılmaz22 Şubat 2019 22:26

    Mansur başkan yola çıktı uygun adım.

  • vatansever22 Şubat 2019 22:25

    fikirsizler grubu.

  • ALAATTİN CAMGÖZ22 Şubat 2019 21:55

    Bu kirliliği asıl sen yapıyorsun.ben sayısını unuttum sen saydımısındır galiba.yalama olsun.utanmadan da her seçimde aday oluyorsun.aynen kılıçtaroğlu gibi.bu seferde boyunun ölcünü alacağız fakat yine gelecek seçimlere utanmadan yine aday olacağını adımız gibi biliyoruz.

  • Cengiz Kafkas23 Şubat 2019 20:46

    Adın gibi terbiyesiz-seviyesiz bir camgözsün.