E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMandzukic’ten Beşiktaş'a yeşil ışık---

Mandzukic’ten Beşiktaş'a yeşil ışık

Mandzukic’ten Beşiktaş'a yeşil ışık
13 Ocak 2021 - 08:51 borsagundem.com

Beşiktaş ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Mandzukic'te yeni bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun menajerinin, “Maç başı değil 6 aylığına 1.5 milyon Euro garanti para” şeklindeki teklifi kabul edilirse transfer gerçekleşecek.

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Mario Mandzukic'te yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı yönetim 6 aylığına 1 milyon Euro garanti ve maç başı 20 bin Euro'luk teklifine karşı, yıldız futbolcunun menajerinden “Maç başı istemiyoruz. 6 aylığına 1.5 milyon Euro garanti para talep ediyoruz” şeklinde bir yanıt geldi.

Bu gelişme sonrası transferde son durumu Başkan Ahmet Nur Çebi belirleyecek.

Öte yandan kadrosunda 18 yabancı bulunan ve kontenjanda yer açmak isteyen Beşiktaş, Mirin, Douglas ve Lens ile yolları ayıracak. Hasic'in durumu ise belirsiz.

Terim: Mayıs ayında kontratım sona eriyor

 

Tokyo Olimpiyatları ertelenecek mi?

 

Dolar ve euro yatay seyirde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST13 Ocak 2021 10:40

    tabiki evet diyecek son vole Türkiye den başka nereden vurulur.o da gelir falcao gibi yan gelip yatar maaşını alır.Türk futbolu bitmiştir.sanki ülkede gençler yoktur.gençlere yatırım yapıp ellerinden tutmaz isen gider hep yabancı oynatır sonrada batarsınız.