E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMancini'nin Sırp gözdesi---

Mancini'nin Sırp gözdesi

Mancini'nin Sırp gözdesi
21 Ekim 2013 - 07:14 borsagundem.com

Hakan Balta’sız maçlarda sol beke Dany'yi çekecek olan Mancini, Sırp yıldızın transferi için ısrarcı...

Süper Lig'de önceki gün Wesley Sneijder'in attığı 2 golle, Karabük'ü 2-1 mağlup eden G.Saray'da teknik direktör Roberto Mancini 3 puana sevindi ama Hakan Balta'nın sakatlığına da üzüldü... Milli futbolcunun ilk belirlemelere göre en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor... Sarı-kırmızılıların tecrübeli hocası, Hakan'sız dönemde sol bekte Dany'yi kullanacak...

DANY SOLA AŞİNA
Esas mevkisi stoper olan Dany, son olarak 13 Ekim tarihinde Kamerun Milli Takımı'nın Tunus'la oynadığı karşılaşmada sol bek olarak görev yapmıştı.

Dany, Hakan Balta'nın Kardemir Karabük karşısında yaşadığı sakatlığın ardından da sol beki devralmıştı.

HAKAN YETMİYOR
Esasında Fatih Terim döneminde bu bölgede Albert Riera görev yapıyordu. Ancak Mancini, Riera'yı sol bek için bir alternatif olarak görmüyor. Burada defansif özellikleri baskın bir oyuncu düşünen deneyimli çalıştırıcı, nitekim sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı ilk maçta (Juventus karşısında) İspanyol futbolcuyu sağ açıkta oynatmıştı.

Mancini devre arasında bir sol bek transfer edilmesini zaten istiyordu. Yani İtalyan hoca esasında Hakan Balta'yı da 1. seçeneği olarak olarak düşünmüyor. Fakat şu an için bu mevkide en güvendiği isim olan Hakan Balta'nın sakatlanmasıyla sol bekteki sıkıntısı daha da arttı. Sarı-kırmızılıların hocası, devre arası transferleri için listesini kesinleştirmek için kasım sonuna kadar bekleyecek ama bu sakatlık sonrası sol bek için şimdiden harekete geçti.

Yönetimle görüşen Mancini, eski takımı M.City'nin sol beki Kolarov'un transfer edilmesini istedi. Bilindiği gibi Mancini, Sırp yıldızı 2010’da 22.7 milyon Euro karşılığında Lazio'dan City'ye getirmişti. Başarılı çalıştırıcı, eski oyuncusunu şimdi de G.Saray'a getirmek konusunda ısrarcı davranıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)