E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMancini ve Aysal ters düştü---

Mancini ve Aysal ters düştü

Mancini ve Aysal ters düştü
20 Mayıs 2014 - 15:18 borsagundem.com

Galatasaray'dan ayrılan Drogba'nın yerini doldurmak isteyen Galatasaray'da kararsızlık yaşanıyor

106574Fenerbahçe ve Beşiktaş transfer çalışmalarına dört koldan başlarken Galatasaray'da ise Bülent Tulun - Roberto Mancini sorunu patlak verdi. Geçtiğimiz yıllarda yapılan transferlerde aktif rol oynayan Tulun, Drogba'nın vedasının ardından Olimpik Lyon ile sözleşmesi sona eren Bafetimbi Gomis'i takıma kazandırmayı amaçlıyor. 28 yaşındaki oyuncu, yıllık 3 milyon euro'dan 3 yıllık kontrat artı 4 milyon euro'da imza parası istiyor, yıldız forvetin menajerliğini de Drogba'yı Galatasaray'a getiren isim olan Pierre Frelot yapıyor. Frelot'un Drogba transferinden ötürü Galatasaray ve Bülent Tulun ile olan ilişkileri çok iyi. Ancak bu transferde büyük bir engel var...

Galatasaray'da devam etmesine artık kesin gözüyle bakılan Roberto Mancini, Bafetimbi Gomis'i takımda görmek istemiyor. İtalyan teknik adam Gomis yerine yönetimden iki tane kanat oyuncusu talep ediyor. Ancak Gomis'e sarı kırmızı formayı giydirmeye niyetli olan Bülent Tulun, Başkan Ünal Aysal'a da 'Bu oyuncuyu kaçırmayalım' diyerek baskı yapıyor.

Öte yandan Diego'yu Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş da Gomis ile teması sürdürüyor. Gomis'i de rakiplerine kaptırarak taraftarını bir kez daha hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Beşiktaş yönetimi, bu transferde Bülent Tulun'un Mancini'den sonraki ikinci rakibi konumunda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)