E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMancini galibiyete şaşırdı kaldı---

Mancini galibiyete şaşırdı kaldı

Mancini galibiyete şaşırdı kaldı
24 Ekim 2013 - 08:15 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini maç sonrası yaptığı açıklamada ilk yarının kendisi için de sürpriz olduğunu söyledi

İlk yarıda takımın gösterdiği performansı kendisinin de beklemediğini söyleyen Mancini, "İlk yarı oldukça iyiydik. Ben de bu kadar iyi bir ilk yarı ortaya koyacağımızı beklemiyordum. Ancak oyuncularım çok iyi oynadı" dedi

Gol atan oyuncuları maçın sonlarına doğru oyundan almasıyla ilgili ise Mancini, "Melo'nun sakatlığı vardı. Wesley ve Didier de çok uzun süreli oynamışlardı ve yoruldukları için alındılar" ifadelerini kullandı.

Başta Sneijder olmak üzere oyuncuların iyi oynadığının hatırlatılması ve takımın istenilen düzeye ne zaman geleceği sorusuna, "Hala zamana ihtiyacımız var. Taraftar adına çok mutluyum, olağanüstü destek verdiler" yanıtını verdi.

Juventus'un yenilgisiyle ilgili ise İtalyan teknik adam, "Grup hala açık. Bir önceki beraberlikle grubu açık hale getirmiştik. Son final maçını Juventus'la oynamak istiyorsak kendimizi biraz daha geliştirmemiz lazım" diye konuştu.

Kopenhag ile oynanacak 4. maça da değinen Mancini, "Çok zor bir karşılaşma olacak. Fizik olarak kendimizi daha da yükseltmemiz lazım ki istediğimiz hedefe ulaşalım" diyerek sözlerini bitirdi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)