E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMalatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem!---

Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem!

Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem!
29 Haziran 2022 - 22:44 borsagundem.com

Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın verilerine göre, saat 22:04'te meydana gelen depremin merkez üssü Malatya'nın Hekimhan ilçesi olarak belirlendi

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, AFAD'a göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süren sarsıntıda can ya da mal kaybı yaşanmadı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 22.04'de merkez üssü Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 15 kilometre derinliğinde meydana gelen kısa süreli depremde herhangi bir kayıp meydana gelmediği belirtildi.

AFAD: GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Malatya'nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depreme ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı. Açıklamada, "Malatya'nın Hekimhan ilçesinde saat 22.04'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

 

Afganistan depreminde bilanço ağırlaşıyor: Ölü sayısı 1200

 

Marmaris’te deprem

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )30 Haziran 2022 09:02

    biz hala akıllanmıyoruz. Bazı bölgelerde çok kaliteli taşlarımız var. bu taşları modernlik ve kaliteli tasarımlar ile çıkartıp... tek katlı yada 2 katlı ev konsepti için kullansak, modern tapılar   yeni yerleşim yerleri oluştursak mesela... Neden hala evleri yenileiyp depreme karşı değişime gitmiyoruz ? Her bölgede özel yapılar inşa edilebilir. ucuz az malzeme ama kaliteli yapılar arsalı arazili villa tarzı sıfır yaşlam alanları düzenli alt yapı deprem sel vb önlemli alanlar... paln program yok hala