E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüMAKTK: Sermaye artırımı---

MAKTK: Sermaye artırımı

MAKTK: Sermaye artırımı
21 Haziran 2013 - 15:42 borsagundem.com

Şirket bedelli sermaye artırımı sürecinin devamına karar verildiğini açıkladı

Makina Takım, iptal edilen bedelli semaye artırımı sürecinin devamına karar verildiğini açıkladı. Buna göre şirket 200 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 50 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin %100 oranında tamamı nakit karşılığı olmak üzere 100 milyon TL'ye çıkartılmasına karar verildiğini açıkladı.
MAKTK hisseleri yüzde 2.91 kayıpla 1 TL'den işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,73
En Yüksek: 6,75
En Düşük: 6,58
Değişim 1,36 %
FK: 12,65
PD / DD: 1,85
İşlem Hacmi 11.082.974
Toplam Adet: 1.672.969
Ağırlıklı Ort.: 6,62
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsavirus25 Haziran 2013 11:31

    gözde girişim (ülker) aldı ama şirket halen toparlanamadı. halka açıklık aşırı yüksek ondan hisse yataya kilitli. bedelsiz ve temettü beklentisi de yok. ciddi sayıda çok kişide hisse var. neden, ne amaçla bu hisseyi elde tutmaya devam ederler bilmiyorum. sürekli bedelli ile cepten çıkan paralar. halka açıklığı %15-25 arası olsaydı fiyat iyi oynayabilirdi. kardemirler de yüksek halka açıklıklı. gene onların temettüsü ara sıra, bedelsizi genelde var da uzun vadede iyi kar bırakıyor (10 senede). benim yorumlarım daha çok SOHBET havasındadır. hiç bir şirketi iyilememeye ve kötülememeye çalışırım. yaptığı çalıştığı iş başka, borsadaki performansı başka. benim arkadaşta ciddi oranda maktk var, neden elde tutarsın sürekli bedelli ödüyorsun bide diyorum, amaaan satmakla uğraşamam dursun napayım ihtiyaç yokki diyor. onları satıp bana verse bir güzel temettülü garantili hisselere atardım. ama biliyoruz ki, kredi ile, başkasının parası ile, borç ile, emanet ile yatırım yapılmaz. lakin vadesi geldiğinde zararına satışı asla tasvip etmiyorum. "borsavirus ile borsa sohbetleri..."