E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMahmutyazıcıoğlu cinayetinde sıcak gelişme: Yayın yasağı getirildi---

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde sıcak gelişme: Yayın yasağı getirildi

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde sıcak gelişme: Yayın yasağı getirildi
04 Şubat 2022 - 21:56 borsagundem.com

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde görüntülere yayın yasağı getirildi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili öldürülme anı ve suça konu eylemin gerçekleşme görüntülerine ilişkin yayın yasağı getirdi.

Bakırköy Yeşilköy’de, ortağı olduğu balık restoranında öldürülen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlanıncaya kadar yayın yasağı getirildi.

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konu ilgili yapılan açıklamada, “Maktul Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülme anı ve suça konu eylemin gerçekleşme görüntülerine ilişkin yayın yasağı getirilmiştir” denildi.

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltılar 12'ye yükseldi

 

Mahmutyazıcıoğlu cinayeti: 11 şüpheliye ek gözaltı süresi

 

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni gözaltı sayısı artıyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BORSACI05 Şubat 2022 10:04

    şahsen bu adamı 65 bin tl için öldürmek insanlık adına utanç verici konudan bilgim olsaydı 65 bin tl verirdim .çünkü borsada bu yıl 100 bin tl mücahit örene soyuldum .100 bin tl rıza kutlu ışık,a soyuldum 100 bin tl galip öztürke soyuldum .65 bin tl bir can kurtarmış olurdum.

  • spox05 Şubat 2022 10:45

    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.  Bu  işin ardında futbol camiasının bütün pislikleri çıkabilir!  Öyle akıllara zarar transfer rakamları ısrarla ödenmeye devam ediliyor Futbol kulüpleri batacaklarını bile bile bu transferleri niye yapıyorlar?  Bu işlerden birileri nemalanıyor ise yakında ortaya çıkar.