E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMahmut Ünlü’nün büyük acısı---

Mahmut Ünlü’nün büyük acısı

Mahmut Ünlü’nün büyük acısı
23 Haziran 2016 - 10:16 borsagundem.com

ÜNLÜ & CO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü babasını kaybetti.

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye’nin lider yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetim grubu ÜNLÜ & Co’nun Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü’nün babası Ahmet Zekai Ünlü vefat etti. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’ndan (TSKB) emekli Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Zekai Ünlü bugün (23.06.2016) Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Gündem Medya Grubu olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, Mahmut Ünlü’ye ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALLAH RAHMET EYLESİN..23 Haziran 2016 16:44

    Tüm ÜNLÜ Menkul ailesine başsağlığı diliyorum..

  • MESUT UGUR-ARTI FİNANCE23 Haziran 2016 11:00

    ‘’İNNA LİLLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN’’ MERHABA MAHMUT BEY.MUHTEREM BABANIZ AHMET ZEKAİ BEYEFENDİNİN VEFATINI TEESSURLE ÖGRENMİS BULUNUYORUM.MERHUM ‘A CENAB I ALLAH TAN GANI GANI RAHMET; SİZE VE KEDERLİ AİLENİZE BASSAGLIGI VE SABR I CEMİL NİYAZ EDERİM...MAKAMI CENNET OLSUN İNSAALLAH…RABBİM AHİRET SAADETİ İHSAN EYLESİN...ALLAHU TEALA;SİZE , HAYATTA OLAN AİLE FERTLERİNİZE VE DOSTLARINIZA SIHHAT VE AFİYET İÇERSİNDE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER İHSAN EYLESİN.AMİN.. Selam ve hurmetlerimle MESUT UGUR General Manager + arti