E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMahkemeden flaş Aziz Yıldırım kararı---

Mahkemeden flaş Aziz Yıldırım kararı

Mahkemeden flaş Aziz Yıldırım kararı
30 Ekim 2013 - 14:10 borsagundem.com

İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nden Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'na iyi haber geldi

Fenerbahçe'de 2-3 Kasım'daki seçimli Genel Kurul ile ilili yeni bir gelişme oldu. Fenerbahçe'de seçime girmeleri tehlikeye giren Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'na iyi haber geldi.

Mahkeme, Recep Özcan'ın yaptığı başvuruyu reddetti ve bu üç ismin genel kurula katılmasının yolunu açtı. Mahkeme, kararı Genel Kurul üyelerine bıraktı. Mahkemeden aksi yönde bir karar çıksaydı bu isimlerin Genel Kurul'a girmesi tehlikeye girecekti.

İşte Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama;

Recep Özcan vekili, İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2013/369 esas sayılı dosyasına verdiği dilekçe ile Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu hakkındaki tedbir kararının Fenerbahçe Futbol AŞ’deki görevlerini de kapsayacak şekilde genişletilerek verilmesini, Recep Özcan hakkında verilen ihraç kararının TEDBİREN DURDURULMASINA karar verilmesini, talep etmiştir.

İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi; her iki talebi de ayrı ayrı reddetmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız,

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TEK EMEĞİM FB çem.30 Ekim 2013 20:18

    Bence bunlar hep karşılıklı döğüşün sonuçları zamanında bilerek başbakanın yanına alexlen çıktı ,sonrada içeri girip bir sene kimseylen ilgi bile kurmadı başbakanlan birara ters düşmüş gibi göründü ama neyseki TANK ihalesinide devlet ona verdi başbakanda baktıki azizizn arkasında milyonlarca taraftar var kılıfına uydurupta böylegidelim denildi ama şimdiise o milyonlarca taraftar başkan AZİZ YILDIRIMI istemiyor.artık türbünlerde KÜFÜRMÜ etsinler yada arabana mı saldırsınlarsen başkan olarak bunlarımı istiyorsun tamam yaptıklarını takdirlen karşılıyoruz unutmaki herşeyin bir sonu vardır 17senedir bu takımın başkanısın sana sorarım neyaptın GS,rayın başına geçen ünal aysal bile senden başarılı hiç kendinize sormadınızmı bizler nerelerde hatalar yaptık GS,ray UEFA yı almışsen geldiğinden beri neyi aldın aldığın bütün futbolcularda birçoğu işe yaramadı bumu senin başkanlığın neden korkuyorsun birileri gelipte senin yapamadığı şampiyonlar ligi kupasını alıpta tarih yazacak diyemi korkuyorsun insan bir düşünür 17 yıldır bir takımın avrupada başarısı yoksa başkanlığıda bırakması lazımdır.sakın çeyrek finale çıktık diye sevinmeyin bizler bu ülkede GS rayın yaptığını yapamıyorsak hiç konuşmayada gerek yok derim.

  • SARI KANARYA30 Ekim 2013 14:16

    KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK.AZİZ YILDIRIM KAZANAMAYACAKSIN.BIRAK ŞU İNADIDA BIRAK ARTIK BAŞKANLIĞI