E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMahkeme Mini Cooper için de karar verdi---

Mahkeme Mini Cooper için de karar verdi

Mahkeme Mini Cooper için de karar verdi
10 Ekim 2015 - 00:45 borsagundem.com

13. Ağır Ceza Mahkemesi, Şike Davası kapsamında Sivasspor kalecisi Çelikay'ın el konulan Mini Cooper S marka otomobili için de karar verdi

Şike Davası'na bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, 2010-11 sezonunun son haftasında Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 4-3 yendiği maçta kırmızı beyazlı takımın kalesini koruyan Korcan Çelikay'a 'şike' için gönderildiği iddia edilen Mini Cooper S marka otomobil için de karar verdi...

Mahkeme, dava kapsamında tedbir amaçlı olarak el konulan 34 TY 8602 plakalı aracın suçun işlenmesiyle elde edilen maddi menfaat olduğu hususunda bir delil elde edilemediğinden ruhsat sahibi Ruken Başak'a iadesini kararlaştırdı.


ŞİKE DAVASI BİTTİ VE KARAR AÇIKLANDI
Mahkemede beraat eden Korcan Çelikay, üzerinden ağır bir yükün kalktığını belirterek, "Mutluyum ancak hiçbir şey o yaşadığımız günleri, ailemin ve benim çektiğim sıkıntıları, üzüntüleri ortadan kaldırmayacak" dedi.

Dava süresince çok fazla yıprandığını belirten Korcan, kendisine inanan, destek olan herkese teşekkür ederek, "Onların güvenlerini boşa çıkarmadığımız için de çok mutluyum ve sevinçliyim" ifadesini kullandı.


"KARAR SÜRPRİZ OLMADI"
Korcan, beraat kararının sürpriz olmadığını, bunu beklediklerini aktararak, "Biz her zaman suçumuzun olmadığını söylüyorduk. Kimileri bize inandı, kimileri inanmadı. Sonuç olarak beraat kararı çıktı. Mutluyum ancak hiçbir şey o yaşadığımız günleri, ailemin, benim çektiğim sıkıntıları, üzüntüleri ortadan kaldırmayacak. Futbolda o zaman iyi gidişim ve yükselişim vardı, onlar geri gelmeyecek" diye konuştu.

İLK ATEŞİ ZEKERİYA ÖZ YAKTI...
   
"KUMPAS SADECE FUTBOLDA YOKTU"
Kumpasın sadece futbol camiasına kurulmadığını ülkenin birçok kurumuna yapıldığını savunan Korcan Çelikay, "Bunu biz o zaman da söylüyorduk şimdi de söylüyoruz. Neticede biraz olsun itibarımızın iade edilmesi sevindirici. Türk futbolunun üzerindeki kara leke de ortadan kaldırıldı" şeklinde görüş belirtti.
      
İnsanların sözle ya da varsayımla suçlanmaması gerektiğini kaydeden Korcan, bu tip davaların bir daha yaşanmamasını temenni etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)