E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMağlubiyet sonrası gerginlik! Çebi'nin üzerine yürüdü---

Mağlubiyet sonrası gerginlik! Çebi'nin üzerine yürüdü

Mağlubiyet sonrası gerginlik! Çebi'nin üzerine yürüdü
15 Aralık 2019 - 22:38 borsagundem.com

Beşiktaş'ın seyircisi önünde Yeni Malatyaspor'a 2-0 kaybettiği maçın ardından protokol tribününde gerginlik çıktı. Siyah beyazlıların puan kaybına sinirlenen bir taraftar başkan Ahmet Nur Çebi ile tartıştı

Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta konuk ettiği Yeni Malatyaspor’a 2-0 mağlup oldu… 8 maç sonra mağlup olan Beşiktaş’ta hayal kırıklığı yaşanırken protokol tribününde tartışma çıktı.

Mücadelenin ardından siyah-beyazlı bir taraftar, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye tepki gösterdi. İddiaya göre takımın puan kaybına sinirlenen taraftar başkan Çebi’ye, ‘Bu takımın hali ne? Biraz ağırlığını koy’ diye bağırdı.

Nur Çebi ise taraftara ‘Terbiyesiz herif’ diyerek karşılık verdi. Yaşanan karşılıklı söz dalaşının ardından taraftarın başkanın üzerine yürümeye çalıştığı ve güvenliklerin araya girdiği öne sürüldü.

Çok sinirlenen Ahmet Nur Çebi’nin taraftarın dışarı çıkarılmasının ardından diğer yöneticiler tarafından sakinleştirildiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih karapınar 16 Aralık 2019 12:27

    başkanın üstüne yürümek nedir, it herif, en başta onun konumuna saygı duyacaksın ayrıca on numara bi maçtı bu işte yenmekte var yenilmekte kaldı ki bu başkan ne zaman geldi onu öğren önce dallama

  • Ali16 Aralık 2019 00:58

    Çebi iyi başkandır...

  • HÜLYA ÇİFTCİ16 Aralık 2019 00:01

    başkan ne yapsın bjk 5 maç kazanınca iyide ne yani malatya yenilsinmi.yenmeyide yenilmeyide hazım edeceksiniz.ne yani herkeside yenecekmisiniz.adamlar çatır çatır oynadı ve kazandılar kutlarız malatyasporu .

  • Süleyman cora16 Aralık 2019 22:30

    Futbol topu eskiden yuvarlak derlerdi, bunun anlamı maçların sonuç olarak üç neticeye de açık olması idi. Şimdi bazı futbol severler peşin sonuçlarla maçları izleyip sonra da hazmedemiyorlar.Malatyayı tebrik ediyorum Sergen hocayı da ders alınması gereken hamle oyuncusu bu kadar mı iyi tespit edilip kullanılır.

  • Kiti 16 Aralık 2019 07:58

    Hülya ismi size yakışmış. Başarılı yorumlarınızın devamını bekleriz 😁