E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMafya babası müzik dinleme hakkına kavuştu---

Mafya babası müzik dinleme hakkına kavuştu

Mafya babası müzik dinleme hakkına kavuştu
19 Şubat 2021 - 16:11 borsagundem.com

İtalyan mafya lideri hapishanedeki hücresinde müzik dinlemek için açtığı davayı kazandı.

İtalyalı bir mafya lideri, hapisteki hücresinde müzik dinleyebilmesi için yürüttüğü yasal mücadeleyi kazandı. The Guardian gazetesine göre, 48 yaşındaki Domenico Strisciuglio, cinayet ve mafyayla ilişkili diğer suçlardan ötürü 1999'dan beri hapis yatıyor.Hapishane yetkilileri, Strisciuglio’nun bir CD çalar satın alma talebini reddetti. Bunun ardından mahkumun avukatı, müvekkilinin hücresinde televizyon izlemenin yanında eğlence seçeneklerini genişletmesine izin verilmesi için mahkemeye başvurdu. Strisciuglio’nun 1999’dan beri tutuklu kaldığı hapishanenin yer aldığı Sassari’deki yargıçlar, müzik dinlemenin insanın anayasal olarak garanti edilen haklarının bir parçası olduğunu kabul etti.
Yargıçlar, bu olağan alışkanlığı reddetmenin, tutuklu haklarının gereksiz yere sınırlandırılmasına yol açacağına vurgu yaparak, Stresioglio’nun hücresindeki televizyonun ‘müzik dinlemeyi seven kimseyi tatmin edecek kanallar içermediğine’ de dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)