E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMaduro: Petrol rafinerilerine bombalı saldırı planlayan bir ABD casusu yakaladık---

Maduro: Petrol rafinerilerine bombalı saldırı planlayan bir ABD casusu yakaladık

Maduro: Petrol rafinerilerine bombalı saldırı planlayan bir ABD casusu yakaladık
12 Eylül 2020 - 08:08 borsagundem.com

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkenin petrol rafinerilerine bombalı saldırı planlayan bir ABD casusunu yakaladıklarını açıkladı.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkenin kuzeybatı kıyısında, Kolombiya sınırına yakın bir konumda olan Falcón eyaletinde, petrol rafinerilerine bombalı saldırı planlayan bir ABD casusunun yakalandığını bildirdi.

Monitoreamos'ta yer alan habere göre Maduro'nun bahsettiği casus, daha önce Irak'ta ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) adına çalışmış bir denizciydi ve Venezuela güçleri tarafından ağır silahlarla ve yüklü miktarda parayla yakalandı.

Maduro, casusun Amuay ve Cardón'daki petrol tesislerini hedeflediği bilgisini paylaştı.

Venezuela hükümeti, daha önce ABD yaptırımları nedeniyle gerekli materyalleri tedarik edememesinin ardından bu iki petrol rafinerisini kapatmak zorunda kalmıştı.

Daha sonra günlük 310 bin varil kapasiteli Cardón tesisi, nisan ayında İran'ın desteğiyle tekrar faaliyete geçirilmişti.

Bu yardımı, daha sonra yakıt sorunu yaşayan ülkeye İran'dan 5 tankerle yapılan petrol sevkiyatı izlemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim12 Eylül 2020 13:15

    Yok  canım yanlışın var Maduro!   Olur mu öyle şey dış güç falan yok.  Dış güçlere köpeklik yapan itler  sana hep böyle  söyler.  Türkiye ya da  Dünyanın herhangi bir yerindeki şerefsizler gibi.