E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiMacron'dan Türkçe paylaşım: İhracat vurgusu---

Macron'dan Türkçe paylaşım: İhracat vurgusu

Macron'dan Türkçe paylaşım: İhracat vurgusu
15 Kasım 2022 - 23:58 borsagundem.com

Macron, G20 Zirvesi'nde bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'la fotoğrafını paylaştı. Macron fotoğrafın üzerine ise, "Türkiye ve Fransa, ihracatların engelsiz şekilde devam etmesi için çalışmaya devam edeceklerdir" notunu düştü

Dünyanın en büyük ekonomilerine sahip 20 ülkenin lideri, Endonezya'da G20 Zirvesi kapsamında bir araya geldi. Zirveye katılanlardan biri de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve kapsamında başta ABD Başkanı Biden olmak üzere birçok ülkenin lideriyle önemli konularda birebir temaslar gerçekleştirdi.

M

Erdoğan'ın görüştüğü liderler arasında yer alan Fransa Cumhurbaşkanı Macron ise görüşme sonrasında sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını paylaştı.

Macron paylaştığı Türkçe mesajında geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devreye girmesiyle çözülen tahıl krizine de vurgu yaparak şunları ifade etti:

"Ukrayna'daki savaş dünyada açlık risklerini arttırmaktadır. Türkiye ve Fransa, ihracatların engelsiz şekilde devam etmesi için çalışmaya devam edeceklerdir."

Rus füzesi NATO üyesi ülkeye düştü: Acil toplantı kararı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha büyük bir gıda krizi kapıda

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Selman ile G20 Zirvesi'nde bir arada

 

Putin G20 zirvesinde yok

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)