E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMacron'a şatoda doğum günü kutlama tepkisi---

Macron'a şatoda doğum günü kutlama tepkisi

Macron'a şatoda doğum günü kutlama tepkisi
18 Aralık 2017 - 06:18 borsagundem.com

21 Aralık’ta 40 yaşına basacak olan Fransa Cumhurbaşkanı, bir şatoda düzenlediği erken doğum günü kutlamasıyla muhalefetin hedefi oldu

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 21 Aralık’ta 40’ıncı yaşına basacak. Ancak Macron ve ailesi erken kutlama için Paris’e 200 kilometre uzaklıktaki Chambord Şatosu’nu tercih edince tepki çekti. Fransa Kralı 1’inci François tarafından 16’ncı yüzyılda yaptırılan 440 odalı şatonun toprakları içinde bulunan villayı kiralayan Macron ailesi geceyi de burada geçirdi. Villanın gecelik kirası 800 ile 1000 Euro (3 bin 600- 4 bin 500 TL) arasında olduğu tahmin ediliyor.

Gazete Habertürk'ün haberine göre aşırı solcu lider Jean-Luc Melanchon, “Fransızlar vergiler ve göçmenlerin yol açtığı sorunlarla boğuşurken neden bir doğum günü bir şatoda kutlanır?” dedi. Macron ailesi ise gecenin masraflarının kendi hesaplarından ödendiğini duyurmakla yetindi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)