E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMaçlar seyircisiz mi oynanacak?---

Maçlar seyircisiz mi oynanacak?

Maçlar seyircisiz mi oynanacak?
19 Nisan 2020 - 19:30 borsagundem.com

Süper Lig'in yayıncı kuruluşunun spikeri Ercan Taner, korona virüs pandemisi nedeniyle askıya alınan futbol liglerinin akıbetiyle ilgili Twitter hesabından duyumlar paylaştı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Avrupa'nın birçok liginde olduğu gibi Türkiye'de de liglerin ertelenmesinin ardından BeIN Sports spor spikeri Ercan Taner, liglerin devam etmesi durumunda yapılacak olanları ve uygulanacak maddeleri sosyal medya hesabından açıkladı.

Liglerin haziranın üçüncü haftasında yeniden başlayacağını ifade eden Taner, "Lig oynanırsa planlanan yerler Alanya ve Antalya... Maçlar seyircisiz oynanacak... Lig için planlanan tarih Haziran ayının üçüncü haftası..." diye yazdı.

Ercan Taner, liglerin haziran ayının 3. haftası başlanmasının planlandığını söyledi. 

Süper Lig ilk 26 hafta oynandıktan sonra korona virüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmişti.

BeIN Sports spikeri Ercan Taner liglerin başlaması durumunda saha içi ve dışında alınacak tedbirleri sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ankaralı20 Nisan 2020 09:14

    Maçlar oynanacak başka yolu yok seyircisiz Antalya’da karantinalı doktor gözetiminde bi şekilde oynanacak Corona bundan sonra hayatımıza yerleşti bu virüsle yaşayacağız

  • Emrah 20 Nisan 2020 08:58

    Süper lig hızlandırılmış şekilde kaldığı yerden çarşamba ve pazar seyircisiz oynanabilir.

  • salim19 Nisan 2020 19:54

    haftada 3 maç oynansa,,3 haftada biter.90 dakika yerine 60 dk oynatırsın olur biter.

  • Emrah 20 Nisan 2020 09:02

    Futbol maçı 90 dk. dır. Değişmez he onun değişmesine ancak futbolun en üst federasyonu FİFA karar verir. UEFA bile veremez o kararı.