E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizMACD ve hareketli ortalamalar yükselişi destekliyor---

MACD ve hareketli ortalamalar yükselişi destekliyor

MACD ve hareketli ortalamalar yükselişi destekliyor
13 Haziran 2019 - 09:15 borsagundem.com

MACD’ın pozitif eğilimi ile kısa vadeli hareketli ortalamalardaki pozitif eğilim kar satışları yaşansa da alım fırsatı olacağını gösteriyor

"Güne hafif eksiyle başlayan BIST-100 endeksi bankacılık endeksindeki satışlarla günü %0,24 düşüşle 92.606’dan kapattı.

Güçlü tepki yükselişi sonrası kar satışları devam edebilir. Endeks kısa vadede 50 GHO’nın geçtiği 92.100 üzerinde tutundukça kar satışları yaşansa da tepki yükselişinin 200 GHO’nın geçtiği 96.000’lere doğru yükselişine devam etme potansiyeli korunacaktır.

Endeksin 92.100 altında kar satışlarını 90.600-90.800 aralığına doğru devam ettirmesi beklenmektedir. Gün içinde 92.100, kısa vadede 90.800 ve altına gerilemeler trade amaçlı yeni alım fırsatı olarak değerlendirilebilir. Kısa vadeli göstergelerin aşırı alımdan dönmesi ve momentumdaki yorulma gün içine kar satışlarının düşük momentumla devam edebileceğine işaret ediyor. Ancak MACD’ın pozitif eğilimi ile kısa vadeli hareketli ortalamalardaki pozitif eğilim kar satışları yaşansa da alım fırsatı olacağına ve düzeltme sonrası yükseliş eğiliminin devam edeceğine işaret ediyor.

Endeksin güne satıcılı negatif bir eğilimle başlaması ve gün içinde dalgalı seyir devam etmesi beklenmektedir."

Şeker Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cekic13 Haziran 2019 12:03

    Ingiltere rusya çin türkiye iran asya eksenli birleşiyor bu sari lafa hala sağa sola ekonomik baskı yapıyor ama bu gidişle ülkeler başka para birimlerine kayıyor artik dolar kilo ile satılır bu adam tam bir mal abd nin kuyusunu kazıyor