E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLucescu'dan flaş Beşiktaş açıklaması---

Lucescu'dan flaş Beşiktaş açıklaması

Lucescu'dan flaş Beşiktaş açıklaması
20 Mayıs 2019 - 17:53 borsagundem.com

Beşiktaş ile adı geçen Mircea Lucescu, Beşiktaş'ın başına geçeceği iddialarını yalanladı.

Yeni sezonda adı Beşiktaş ile anılan Mircea Lucescu, Rumen basınına konuştu. Siyah-beyazlıların gelecek sezon teknik direktörü olacağına dair çıkan soruları yanıtlayan Lucescu, “Bunlar gerçek değil. Beşiktaş’a gitmiyorum. Şu anda Türkiye’deyim ama Galatasaray-Başakşehir maçı için. Lig şampiyonunu belirleyen maç” ifadelerini kullandı.

Ancak buna karşın Rumen basınındaki haberlerde, 73 yaşındaki çalıştırıcının gelecek sezon bir takımda görev alacağı aktarıldı.

Lucescu’ya yakın isimlerden Danut Lupu, “Her zaman söylemiştim. Şu anda çalışmak istiyor. Daha yaz dönemine zaman var. Bir takımla çalışmak istiyor. Zaten kendisi böyle bir şey demese, ben bahsetmem. Hangi takım olur bunu bilemem. Türkiye’mi olur ya da başka bir takım mı, bilmiyorum. Tekliflere göre şekillenir” dedi. (Milliyet/Skorer)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • JBT 20 Mayıs 2019 23:54

    Sergen Yalçın ol ma lı.......ne luceskusu ya!!!!

  • Halitto20 Mayıs 2019 22:42

    Kesinlikle yerli hoca olmalı, luce yaşlandı artık,milli takım performansıda ortada.. çare sergen yalçın👌

  • Emrah20 Mayıs 2019 20:40

    Lucescu olmaz yahu Sergen Yalçın hoca var hem bjk hemde türk futbolunu çok iyi biliyor süper lig takımlarını tanıyor hemde lucescu dan bence daha az paraya beşiktaş teknik direktörlük yapar ve daha başarılı olur hemde futbolcuların sergen yalçına geçmiş kariyerinden dolayı saygıda duyarlar.anlamıyorum bu lucescu hayranlığını yaşlandı artık lucescu.Mustafa Denizli hoca lucescu dan daha iyidir.en iyi yerli hocada Fatih Terimdir.

  • ALAATTİN CAMGÖZ20 Mayıs 2019 18:56

    ulan koskoca 82 milyon luk ülkede adammı kalmadı bu ihtiyarı getirecekler.eğer getirirler ise yazıklar olsun.