E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLucescu: Kalan 4 maçı da kazanmamız gerekiyor---

Lucescu: Kalan 4 maçı da kazanmamız gerekiyor

Lucescu: Kalan 4 maçı da kazanmamız gerekiyor
02 Eylül 2017 - 09:06 borsagundem.com

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Lucescu, "Kalan 4 maçı da kazanmamız gerekiyor. Alacağımız 10 puan belki bizi dünya kupasına taşımayabilir" dedi.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 7. maçında deplasmanda Ukrayna ile karşılaşacak, A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Mircea Lucescu, karşılaşmanın oynanacağı Metalist Stadı'nda düzenlenen ve milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun da katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adam, "Kalan 4 maçı da kazanmamız gerekiyor. Alacağımız 10 puan belki bizi dünya kupasına taşımayabilir. İzlanda'nın Ukrayna ile kendi evinde oynayacağını, Finlandiya ve Kosova maçları olduğunu düşünürsek, durum bu. Bizim Ukrayna ile daha zor bir maçımız var ama futbolda her şey mümkün. Oyuncularım yapabileceklerine inanıyorlar. Ben de istediğimiz sonuçları alabilecek kalitede olduklarına inanıyorum." dedi.

Ukrayna'yı çok iyi incelediklerini vurgulayan Mircea Lucescu, "Onlar da bu maçı kazanmak için oynayacaklar, doğal olarak bir üst tura çıkmak istiyorlar. Onlar için de önemli bir maç. Onların da bizden sonra İzlanda ile önemli bir maçları var. Kazanırsak şansımız devam etmiş olacak. Çünkü Hırvatistan ve İzlanda maçlarını evimizde oynayacağız. Kaybeden dünya kupasına gitme şansını yitirmiş olacak." yorumunu yaptı.

"Üç günde oyuncuları tanımak kolay değildi"

Mircea Lucescu, A Milli Takım ile yalnızca 3 gün çalışma fırsatı olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Daha önce oyuncuları tanımak için çalıştım, çok maç seyrettim, Türkiye'deki ve milli takımdaki maçlarını seyrettim. Oyuncularla yurt dışına giderek görüştüm. Üç günde oyunu ve oyuncuları tanımak kolay değildi. 

Emre Belözoğlu: "Asıl hedef her maçı kazanıp gruptan lider çıkmak"

A Milli Futbol Takımına 3 yıl sonra yeniden çağrılan Emre Belözoğlu, "Herkese iyi bayramlar. İslam aleminin ve ülkemizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Basketbol milli takımımıza da başarılar diliyorum." sözleriyle başladığı basın toplantısında ilk olarak, ay-yıldızlı formayı ilk kez giydiği gündeki aynı duyguları taşıdığını belirtti.

Emre, milli takımdan uzak olduğu dönemle ilgili olarak ise, "Dışarıda olduğum dönemde milli takım 3 sene boyunca beraber oynadı. İyi bir takımımız var, iyi sonuçlar da aldık ama buradaki asıl hedef her maçı kazanıp gruptan lider çıkmak. Hocamız bizi iyi hazırladı, ilk maçtan itibaren bu hedef doğrultusunda yolumuza ilerleyeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül 02 Eylül 2017 23:44

    Türk futbolu malesef bitmiştir. Gaz ile şu an gidiyor.. futbolcular koşmadan kazanacaklarına inandırılmış ama yok böyle bir sistem. Yani hüsrana hazır olun, futbol takımımız üzülerek söylüyorum Türk siyaseti gibi gazla çalışıyor o da bazen işe yarar. Yazık dünya paralar alıp koşmadan, çalışmadan yorulmadan maç kazanılacağına inandırılmış çocuklar. Halkımızda öyle değil mi? Çalışmadan gelsin de ne olursa olsun.. sistem bozuldu...