E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLübnan'da genel izolasyon çağrısı---

Lübnan'da genel izolasyon çağrısı

Lübnan'da genel izolasyon çağrısı
17 Ağustos 2020 - 15:39 borsagundem.com

Lübnan'da, son zamanlarda artan korona virüs vakaları nedeniyle iki haftalık genel izolasyon tedbirlerinin uygulanması gerektiği çağrısı yapıldı.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hassan, yeni tip korona virüs (Kovid-19) vakalarında görülen artış nedeniyle ülkede iki hafta süresinde genel izolasyon tedbirlerinin uygulanması gerektiğini söyledi.

Sağlık Bakanı, Lübnan’ın Sesi radyosuna bugün verdiği demeçte, “Bugün bir genel alarm durumu ilan ediyoruz ve ülkeyi iki hafta boyunca kapatmak için cesur bir karara ihtiyacımız var” dedi.

Korona virüse yakalanan kişi sayısının yaklaşık bir aydır önemli ölçüde arttığı Lübnan’da, dün tespit edilen 439 yeni vaka ile günlük vaka sayısında rekor artış yaşandı.

Lübnan Sağlık Bakanı’nın genel izolasyon çağrısı, ülkenin, 4 Ağustos’ta Beyrut Limanı’nda meydana gelen, birçok can ve mal kaybına neden olan büyük patlamanın etkilerinden kurtulmaya çalıştığı bir dönemde geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)