E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLübnan, Türkiye'den gıda ve hammadde yardımı çağrısında bulundu---

Lübnan, Türkiye'den gıda ve hammadde yardımı çağrısında bulundu

Lübnan, Türkiye'den gıda ve hammadde yardımı çağrısında bulundu
06 Aralık 2019 - 14:54 borsagundem.com

Lübnan'da Müstakbel Hareketi lideri ve mevcut Başbakan Saad el-Hariri, Türkiye, Suudi Arabistan, Fransa, Rusya, ABD, Çin ve Mısır'dan gıda ve hammadde yardımı çağrısında bulundu.

Reuters'ın haberine göre; Lübnan'da Müstakbel Hareketi lideri ve mevcut Başbakan Saad el-Hariri, dost ülkelerden güvenli gıda ve hammadde yardımı talebinde bulundu.

Hariri yardım talebini direkt olarak Türkiye, Suudi Arabistan, Fransa, Rusya, ABD, Çin ve Mısır'a ilettiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • H.ÖZ09 Aralık 2019 13:49

    İrlanda bir zaman'Iar İngiItere'nin İşgâI ve Ambargo baskısı aItında'yken 0smanIı ora'ya yardım gönderdi ama yardımların az bir kısmı İrlanda haIkına ulaşmıştır,Diğerleri İngiItere'nin EIine Geçmiş'tir.AbduIIâh GÜL Cumhurbaşkanı'yken İrIanda'nın Cumhurbaşkanı Türkiye'ye gelerek bu yardım'Iar için teşekkür etmiş'tir,Bu haber'i basın 15O yıI'Iık teşekkür başlığı altında duyurmuştu.Zor durumdaki herkez kendisine yapılan yardımIar'dan mutlaka memnûn oIacak'tır ancak yapıİdıktan sonra baş'a kalınan yardımIar'dan kimse memnun olmaz.

  • Süleyman Kırpak06 Aralık 2019 20:16

    git amcan sudiarabistan kralı salmandan iste biz suriyeli lere bakıyoruz.götü sıkışan bizi arıyor.sonra iran dan isteyin yarınız şii değilmi.

  • gönder reiss06 Aralık 2019 16:46

    sayarın 1 haftalık istikakı gönderilsin... adamlara 1 ay yeter.. anzer bazlı yesin.. siyah ejder meyvesi yesin..lübnanıların bişeciği kalmaz.. iyileşir şifa bulur.. gönder reiss ... aaa bi dakka.. bia katara gönderıyorduk thy uçakları ile ama katarlılar alabiliyordu zengın.. gariban bu muslumanlara anca kara yolu ile gönderiririz. oada 1 hafta surer...