E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri Lokman Hekim Hastaneleri fırsat gözlüyor---

Lokman Hekim Hastaneleri fırsat gözlüyor

 Lokman Hekim Hastaneleri fırsat gözlüyor
21 Temmuz 2017 - 14:42 borsagundem.com

Lokman Hekim Hastaneleri Danışma Kurulu Üyesi Haluk Akdoğan, açılmaya başlanan şehir hastanelerinin, özel hastanelere de olumlu yönde etkisi olacağını söyledi. Akdoğan, Ankara merkezli şirketin hastane satın alımı için fırsat gözlediğini belirtti

Lokman Hekim Hastaneleri Danışma Kurulu Üyesi Haluk Akdoğan, Bloomberg'e yaptığı açıklamada, Türk hükümetinin büyük kentlerde büyük hastaneler kurma konusundaki çabasının, Lokman Hekim için birçok fırsata yol açacağını belirtti. Akdoğan, bu hastanelerin bazı hizmetlerini dışardan alması gerekebileceğini söyledi. Haluk Akdoğan, "Bu hastaneler muhtemelen birçok işlerini özel sektöre yaptırması gerekecek ve biz de bu tür fırsatlarla ilgileniyoruz" dedi. Haberde, Lokman Hekim Hastaneler Grubu'nun hedefleri de paylaşılırken, Akdoğan, "Lokman Hekim olarak 2020'de 1000 yatak kapasitesini aşabiliriz"dedi.

Akdoğan, endüstri oyuncularının çoğunun "çok iyi idare edilmediği" de iddia ederek, grup olarak cazip değerlemelerde yeni hastaneler edinebilecekleri söyledi. Akdoğan, Ankara'daki Etlik Hastanesi'nin mevcut kapasitesi 100 yatağa artıracak yatırlarını 2018 sonuna kadar tamamlayacaklarını belirtirken, grubun en verimli hastanesi olan Etlik'in marjları üzerindeki etkisinin ise bu yatırımdan sonra daha görünür olacağını sözlerine ekledi.

Haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugüne kadar dört şehir hastanesini hizmete açtığı belirtilirken, 20 hastanenin daha inşasının devam ettiği ifade edildi. Lokman, Ankara'nın başkenti Ankara'da iki olmak üzere Van'daki hastanesi ile birlikte toplam 630 yatak kapasiteli üç hastane işletiyor. Grubun aynı şehirlerde tıp merkezleri ve Irak Erbil'de bir görüntüleme laboratuarı merkezi bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 81,30
En Yüksek: 82,30
En Düşük: 78,65
Değişim 2,91 %
FK: 9,08
PD / DD: 2,35
İşlem Hacmi 54.434.210
Toplam Adet: 673.671
Ağırlıklı Ort.: 81,03
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)