E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriLogo Yazılım'ın bağlı ortaklığından satınalma kararı---

Logo Yazılım'ın bağlı ortaklığından satınalma kararı

Logo Yazılım'ın bağlı ortaklığından satınalma kararı
09 Ocak 2018 - 16:20 borsagundem.com

Logo Yazılım'ın bağlı ortaklığı şirket almaya karar verdi

Logo Yazılım'ın yüzde 100'üne sahip olduğu Romanya'daki TotalSoft S.A. büyümek için harekete geçti. Romanya'da faaliyet gösteren danışmanlık şirketi Architected Business Solutions'ı almak için harekete geçen TotalSoft sözleşme imzaladı.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

100% oranında pay sahibi olduğumuz bağlı ortaklığımız Romanya merkezli TotalSoft S.A. (TotalSoft), büyüme stratejisinin bir adımı olarak Romanya'da faaliyet gösteren, perakende, teknoloji ve outsourcing konularında uluslararası uzmanlığa sahip danışmanlık şirketi Architected Business Solutions (ABS)'ı satın almak ve TotalSoft ile birleştirmek amacıyla bir ön anlaşma imzalamıştır. ABS'nin mevcut 50 kişilik danışman kadrosu ve müşteri portföyünün katkısıyla TotalSoft'un proje ve perakendeye yönelik sunduğu çözümlerde gücünü arttırması, Şirketin Romanya merkezli ve  uluslararası müşterilerine katma değer sağlanması hedeflenmektedir. Satınalma ve birleşme işleminin tamamlanması sonrasında ABS hissedarlarının TotalSoft'de %20 pay sahibi olması öngörülmektedir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,00
En Yüksek: 93,15
En Düşük: 84,95
Değişim 7,44 %
FK: 64,93
PD / DD: 4,31
İşlem Hacmi 196.540.590
Toplam Adet: 2.196.193
Ağırlıklı Ort.: 89,10
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)