E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLionel Messi'ye ömürlük sözleşme---

Lionel Messi'ye ömürlük sözleşme

Lionel Messi'ye ömürlük sözleşme
11 Ekim 2019 - 20:52 borsagundem.com

Dünya yıldızı futbolcu Lionel Messi, Barcelona ile ömürlük sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor

Yavaş yavaş kariyerinin sonlarına doğru gelen Arjantinli süperstarın, Barcelona ile uzun süreli bir sözleşme yapacağı ifade edildi.

Cadena Ser'de yer alan habere göre, Barcelona Başkanı Joseph Maria Bartomeu, Messi'nin babası Jorge ile konu ile ilgili masaya oturdu.

Barcelona'nın planı, 32 yaşındaki futbolcu ile 2022 Dünya Kupası'nın ardından masaya oturarak onu ömür boyu Katalan ekibine bağlayacak imzayı attırmak.

Messi Barcelona'da tam 34 kupa kazanarak şimdiden tarihe geçti. Barcelona da, altyapısında yetiştirdiği Arjantinli yıldızı ömür boyu kulup bünyesinde tutmak amacında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah11 Ekim 2019 22:43

    Lıonel Messi Barcada sportif direktör olsun en tepedeki ceo futbolcu transferlerine o karar versin ve izleme ekibi ona bağlı olsun doğrusu budur zaten Messi barca taraftarı en iyisi olmasını ister bunun parayla alakası yok Lıonel Messı barcayı seviyor sözleşme yapılacaksa böylesi en iyisidir.

  • Emrah12 Ekim 2019 15:02

    Helal olsun be