E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaLink Bilgisayar hiçbir özel durum yokken 2 günde yüzde 42 kazandırdı---

Link Bilgisayar hiçbir özel durum yokken 2 günde yüzde 42 kazandırdı

Link Bilgisayar hiçbir özel durum yokken 2 günde yüzde 42 kazandırdı
30 Kasım 2017 - 13:06 borsagundem.com

Link Bilgisayar hissesinde herhangi bir özel durum açıklaması olmamasına rağmen yükseliş yaşanıyor

Link Bilgisayar hissesi yükselişte. Hissede meydana gelen yükselişle ilgili herhangi bir özel durum bulunmuyor.

Ekim ayı başında 7 lira seviyelerinde işlem gören Link Bilgisayar hissesi Ekim ayı sonuna doğru tarihi zirvesi olan 13.72 lirayı gördü. Yaklaşık yüzde 100 oranında prim yapan hisse bu seviyelerden tekrar düşüşe geçti ve 28 Kasım'da 8.67 lira seviyesinden kapanış yaptı. Bu noktadan tekrar güçlenen hisse bugün 12.38 lira seviyesine kadar yükseldi. 2 günde hissedeki prim yüzde 42 oldu.

Şirketten KAP'a sert fiyat hareketlerine neden olacak herhangi bir açıklama yapılmamasına rağmen yükselişin yaşanması spekülatif görünüyor ve yatırımcılar tarafından dikkatle izleniyor.

Şirketin sermayesi 5.5 milyon lira seviyesindeyken özsermayesi ise 16.6 milyon lira seviyesinde bulunuyor. Yılın üçüncü çeyreğinde de şirketin karı 869 bin lira seviyesinde gerçekleşti.

STRATEJİK İŞBİRLİĞİ AÇIKLAMASI YAPILMIŞTI

Link Bilgisayar, stratejik işbirliği olanaklarının araştırılması konularında, şirket hakim ortakları ile Pragma Finansal arasında finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmesi imzalandığını Ekim ayında açıklamıştı. İşbirliğinin içeriği olarak da şirket faaliyetlerinin veya varlıklarının bir bölümünün veya  tamamının satışı, ya da bir şirketle birleşmesi veya bir yatırımcı ile birlikte yeni bir şirket kurulması da dahil olmak üzere, stratejik işbirliği olanaklarının araştırılması olarak öne çıkıyor.

ŞİRKETİN GRAFİĞİ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 367,50
En Yüksek: 390,50
En Düşük: 345,25
Değişim 3,52 %
FK: 72,85
PD / DD: 38,49
İşlem Hacmi 0
Toplam Adet: 0
Ağırlıklı Ort.: 377,35
ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)