E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisLimak’ın mucize gençleri çizgi roman oldu---

Limak’ın mucize gençleri çizgi roman oldu

Limak’ın mucize gençleri çizgi roman oldu
24 Aralık 2015 - 11:42 borsagundem.com

Limak’ın Priştine Uluslararası Adem Jashari Havalimanı’ndaki ödüllü sosyal sorumluluk projesi ‘Yeni Başlangıçlar’ adıyla çizgi roman olarak basıldı

Limak’ın sosyal sorumluluk projesinin öyküsü, ‘Yeni Başlangıçlar’ adıyla çizgi roman oldu. Limak Şirketler Grubu’nun, havalimanı işletmesini yaptığı Kosova’da genç ve yetenekli iş gücüne yeni kariyer fırsatları sunmak için, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ve Priştine Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirdiği LimakAirport Services Institute (LimakASI) projesinin hikayesi çizgi roman olarak basıldı.
Proje danışmanlığı Dr. Aylin Löle tarafından yapılan LimakASI’nin (www.limakasi.com) hikayesi Kaan Demirçelik tarafından kaleme alındı. Editörlüğünü proje danışmanı Dr. Aylin Löle’nin yaptığı Yeni Başlangıçlar kitabının tasarımı Paper Communications tarafından gerçekleştirildi.
 

 
BÜYEM PROJE ORTAĞI OLDU
 
Limak Şirketler Grubu’nun, Fransız L'Aeroport de Lyon ortaklığıyla Kosova'da işletmesini yürüttüğü Priştine Uluslararası Adem Jashari Havalimanı ile bir ilke imza atarak, ülkedeki ilk özel sektör akademi işbirliği olan Limak Havalimanı Hizmetleri Enstitüsü'nü (LimakASI) hayata geçirdi Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle, Priştine Üniversitesi İşletme Fakültesi çatısı altında 2014 yılında faaliyetlerine başlayan enstitüde, eğitim programını başarıyla tamamlayan öğrenciler Priştine Uluslararası Adem Jashari Havalimanı'nın yanı sıra 70 ülkedeki 100'den fazla havalimanı ve ilgili sektör kuruluşlarında çalışmalarına imkan sağlayacak sertifikalara sahip oldu.
 

 
GENÇLER İŞSİZLİK CANAVARINI YENİYOR
 
Genç işsizliğinin yüzde 50 olduğu Kosova'da sadece ekonomiye değil, ülkenin gençliğine de yatırım yaparak fark yaratan LimakASI projesi, son iki yıl içinde Stevie İş Ödülleri ve IPRA Golden Awards gibi uluslararası alanda birçok ödüle layık görüldü. Yeni Başlangıçlar kitabı, LimakASI projesini ve Kosova'da işsizlik canavarına karşı mücadele eden bu enstitüdeki gençlerin öyküsünü bir çizgi roman halinde okuyucularına sunuyor.




Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)