E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLigler erteleniyor---

Ligler erteleniyor

Ligler erteleniyor
19 Mart 2020 - 13:39 borsagundem.com

TFF İcra Kurulu liglerin 1 ay ertelenmesi yönünde karar aldı. TFF Başkanı Nihat Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na bu şekilde görüş bildirecek

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun Riva'daki tesislerinde İcra Kurulu toplantısı başladı. Toplantıda ilk gündem maddesi Süper Lig maçlarının durumu...

Geçen hafta yapılamayan ve ertelenen İcra Kurulu toplantısının bu hafta gerçekleşmesinin ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve ekibi Süper Lig'in durumu ile ilgili görüşmeye başladı. 

Bu toplantı öncesi Kulüpler Birliği adına başkan Mehmet Sepil'den görüşü alındı. Sepil, Süper Lig kulüplerinin tamamına yakınının Süper Lig'in ertelenmesi yönünde görüş bildirdiğini belirtti. 

Ankara'da kritik toplantı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Stockjob15 Mayıs 2020 22:11

    Lig ertelenir Ts doğrudan Cl ye gider hisse 7.26 işbank analizi ni geçer ya da direnç olur. Ayrıca 1 şampiyonluk kupası eklenip tescil edilirse o zaman 10 mu olur 20 orasını takip etmek lazım gelir. Mayıs ta sat git derler 8 borsa seansı kaldı yeterli süredir. Fakat bence burada soru ertelencek değil bence ertelenecek zemin hazır 15 başkan ertelensin demiş Şampiyon Ts ya da Cl Ts ,,,.Gs 3. Bjk , Fb, Ts a uyar açıkcası bu...Ts hissesi sağlamdır her 2 kararda 3. karar devam kararında da Ts hissesi 7.26 1 günlük 10 mum kalan analize uygun durumda teknikte.

  • gnçlk 19 Mart 2020 15:44

    Bakın. Beşiktaş' dan örnek vereyim. Takım Beşiktaş. Teknık drektör korona olsun. Hayal edelim. Sergen teknık drektor korona aoldu. Otomatıkman bütün oyuncular 14 gün karantinaya giriyor. Karantina kuluçka süresi 14 gün.... tamam. haftayada atıyorum Fene bahçe - beşiktaş maçı olsun. Takım karantinada ne olacak ? fener bahçe ile maç yapmasını hangi kurum onaylar ?. yada takımdan korona olanlar maç kadrosuna alınmasın. Eeee takım eksik oyuncularla maça mı çıkacak ?  Böyle saçma sapan furtol oynatılması olmaz. 1 takım karantınaya düşse, lig maçları otomatıkman, durur. Böyle vaka ile karşılaşmamak için şimdiden tatil yaparak, insanların toplu ortamd aolması engellenmeli. Tatil gelmesi büyün spor faliyetlerinde önemlidir. basket yada volaybol yada futbol fark etmez. Az biraz yurtdışından haberleri ve düşünceleri okuyan, insanlar lazım .

  • İtri19 Mart 2020 14:02

    Ertelenmesin yaa, hatta haftada 2 maç olsun.dunyada tüm ligler iptal oldu, kumar oynayamiyoruz

  • ekonomist/stratejist19 Mart 2020 14:00

    Benim için hiç farketmiyor hiç izlemiyordum hiç Türk takımı tutmam futbol adına hiç seyir zevki yok halı sahada bunlardan daha iyi oynuyoruz. Aslında sporda yanlış alanda destekleniyor asıl basketbol voleybol güreş v.b spor dalları ön plana çıkarılsa süper olur. Ben daha çok basketbol maçlarını izlerim Anadolu Efes favorimdir hakeza Fenerbahçe Basketbol da çok iyi gidiyor. Futbol denince aklıma bu sporun beşiği Primer League gelir İngiltere futbolunu eskiden beri severim. Ancak tuttuğum futbol takımı Real Madrid çünkü 90'lı yıllardan beri gelen bir aşk ben Brezilyalı Ronaldo ile sevdim Figo ve Raul ile zirveye çıktı 😉

  • okie dokie19 Mart 2020 15:58

    bize ne? korona nedeniyle kahveler kapatıldı, geyiğini burada mı yapıyorsun?