E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLig tartışmasında Rusya'dan çarpıcı öneri---

Lig tartışmasında Rusya'dan çarpıcı öneri

Lig tartışmasında Rusya'dan çarpıcı öneri
19 Nisan 2021 - 23:43 borsagundem.com

12 kulübün Avrupa Süper Lig'i ilan etmesinin ardından Rusya'dan yeni bir lig için Doğu Avrupa'ya çağrı geldi.

Avrupa futbolu 12 kulübün ilan ettiği Avrupa Süper Ligi ile çalkalanırken Rusya'dan çarpıcı bir öneri geldi.

Rusya Futbolcular ve Antrenörler Sendikası Genel Sekreteri Nikolai Grammatikov, Rusya'nın zaman kaybetmeden yenilik için harekete geçmesi gerektiğini savunurken Doğu Avrupa ülkelerine ve Türkiye'ye de çağrı yaptı.

Rusya'da yayın yapan RT'ye konuşan Grammatikov, ''UEFA'nın sunduğu seçenekler son derece demode olduğu için kulüplerin yeni çözümler araması gerekiyor. Doğu Avrupa kulüpleri de dahil olmak üzere kulüplerimiz zaman kaybetmemeli. Gelirlerini artıracak şekilde kendi bölgeler arası müsabakalarını oluşturmaya çalışmalılar.'' dedi.

''Doğu Avrupa ve Türkiye'ye derhal danışmak gerekiyor''

''Rus futbolunun kaybedecek zamanı yok. Ancak en kabul edilir turnuva formatlarını belirlemek için Doğu Avrupa ve Türkiye'deki meslektaşlarla danışmaya derhal başlamak gerekiyor. Şimdi tereddüt eder ya da neler olacağını görmek için beklersek gelecekte yapabilecek hiçbir şey kalmayacak. Tüm liglerde gelir seviyesi sürekli düşüyor. Rusya'da kulüplerin ayakta kalması zorlaşıyor. Yalnızca hissedarların ve sponsorların parasıyla ayakta durabiliyorlar''

Avrupa Süper Ligi 12 takımla resmen kuruldu

Avrupa Süper Ligi ne zaman başlayacak?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)