E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLice'de polis, Erzurum'da sağlıkçılar kaçırıldı---

Lice'de polis, Erzurum'da sağlıkçılar kaçırıldı

Lice'de polis, Erzurum'da sağlıkçılar kaçırıldı
24 Temmuz 2015 - 21:51 borsagundem.com

İstanbul'da görevli bir polis memuru aile ziyareti için Mardin'den Muş'a geçerken Lice'de PKK'lılarca kaçırıldı. Erzurum'da ise 3 sağlıkçı kaçırıldı

İstanbul'da görevli polis memuru Vedat Kaya aile ziyareti için gittiği Mardin'den Muş'a geçerken PKK'lı teröristler tarafından Lice'de kaçırıldı. Kaçırılan polis memurunun eşi ve çocuğu ise serbest bırakıldı.

Diyarbakır - Bingöl karayolunda ailesiyle birlikte seyahat eden polis memuru Vedat Kaya, saat 19:00 sıralarında yolu kesen bir grup PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Bölgede operasyon başlatıldı.

İstanbul Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan Mardin nüfusuna kayıtlı Vedat Kaya ailesiyle birlikte Mardin'den Muş'a gitmek isterken aracı Diyarbakır'ın Lice ilçesiyle Bingöl'ün Genç ilçesi arasındaki Abalı bölgesinde saat 19:00 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından kesildi. 
 
Aracı durduran PKK'lılar polis memurunun eşi ve çocuğunu serbest bıraktıktan sonra polis memurunu yanlarına alarak dağlık alana kaçtı. Olayın duyulmasından sonra bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. 
 
Suruç'ta gerçekleşen intihar saldırısından sonra son iki gündür Diyarbakır- Bingöl karayolu Lice Fiş Ovası mevkiinde birkaç kez kesilmiş, bazı araçlar ateşe verilmişti.

PKK'lı teröristler Erzurum'da 1 ambulans ve 3 sağlık görevlisini kaçırdı

Erzurum'un Tekman ilçesinde, asılsız hasta ihbarı vererek yol kesen PKK'lı teröristler, 1 ambulans ve 3 sağlık görevlisini kaçırdı.

Alınan bilgiye göre, Tekman ilçesi kırsalında önceki gün ve dün yol keserek 3 pikap türü aracı gasp eden PKK'lı teröristler, bugün de asılsız hasta ihbarında bulunarak, ambulansın yolunu kestiler. Ambulansı ve içerisinde bulunan 3 sağlık görevlisini kaçıran teröristler, kayıplara karıştı.

Güvenlik güçleri bölgede operasyon başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)