E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLice ve 49 mahallede yasak kaldırıldı---

Lice ve 49 mahallede yasak kaldırıldı

Lice ve 49 mahallede yasak kaldırıldı
18 Ekim 2015 - 11:32 borsagundem.com

Diyarbakır Lice ve 49 ilçede teröristlere yönelik operasyon nedeni ile uygulanan sokağa çıkma yasağı bu sabah kaldırıldı

Diyarbakır’ın Lice İlçesi ve kırsal kesiminde PKK’lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyon kapsamında Cuma sabahından itibaren ilçe merkezi ve 49 mahallede uygulanan sokağa çıkma yasağı, operasyonun tamamlanması üzerine bu sabah kaldırıldı.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, 16-17 Ekim 2015 tarihleri arasında Lice ilçesinin dağlık ve ormanlık arazi kesiminde faaliyet yürüten bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik operasyon icra edildiği hatırlatıldı. Açıklamada, şöyle denildi:

"Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması, sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, 16 Ekim 2015 Cuma günü saat 05.00’ten itibaren sokağa çıkma yasağı kararı alınmıştı. Söz konusu yasaklama kararı 18 Ekim 2015 Pazar günü saat 07.00’den itibaren kaldırılmıştır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)