E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLibya'da BAE'ye ait bir SİHA düşürüldü---

Libya'da BAE'ye ait bir SİHA düşürüldü

Libya'da BAE'ye ait bir SİHA düşürüldü
19 Ağustos 2019 - 05:30 borsagundem.com

UMH'den yapılan açıklamada "Pazar günü yer savunma sistemlerimiz BAE'ye ait bir SİHA'yı düşürdü" ifadesi yer aldı

Libya'da batılı ülkelerin desteklediği Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Misrata'da Birleşik Arap Emirliklerine (BAE) ait bir SİHA düşürdüğünü duyurdu.

UMH'nin yürüttüğü 'Burkan el-Gadab' operasyonunun Facebook sayfasından yapılan açıklamada, "Pazar günü yer savunma sistemlerimiz BAE'ye ait bir SİHA'yı düşürdü" ifadesi yer aldı.
Açıklamada, düşürülen SİHA'nın Misrata havalimanındaki altyapı ve uçakları hedef alan iki silahlı insansız hava aracından biri olduğu kaydedildi.

Halife Hafter'in saflarında saldıran BAE'ye ait SİHA'ların bugünkü operasyonla Libya Hava Kuvvetleri'nde herhangi bir hasara sebep olamadığı belirtilen açıklamada, Hafter'in sivillere yönelik saldırılarına çok kısa bir süre içinde sert bir karşılık verileceği vurgulandı.

Gelişmelere ilişkin Hafter tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Daha çok ülkenin doğusundaki bazı bölgelerde etkin olan Emekli General Halife Hafter, Mısır, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin güçlü desteğine rağmen 4 Nisan'dan bu yana ülkenin UMH yönetiminin bulunduğu başkent Trablus'a karşı başlattığı saldırılardan henüz kayda değer bir başarı elde edemedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Talha19 Ağustos 2019 11:36

    Kendi topraklarınızda yada başka ülke topraklarında Güç ve iktidar mücadelesi uğruna çoluk çocuk, kadın yaşlı demeden yüzbinlerce sivili öldüren siz kendini Müslüman gören şeyhler, emirler ve yöneticiler Allah belanızı versin. Sadece namaz kılıp oruç tutuyor olmanız sizin Allah yolundan gittiğinizin göstergesi olamaz.. Yüzbinlerce insan çocuk açlıktan ölümle mücadele ederken, şatafat lüks içinde yaşayan, milyonluk araba koleksiyonları ile övünen sıçtığı yeri altınla kaplatan, günlük yüzbinlerce dolar harcayan petrol zengini sizler elbet Allah bunun hesabını gün gelir size sorar... 

  • Erdal19 Ağustos 2019 18:06

    Ay sen yoksa sudi ve bae emirlerinin gercekten musluman mi olduklarini saniyorsun yaziiiik ....canim onlar hersey olabilir amma musluman asla ingilizin ele gecirdigi yerlerde muslumanlara iktidar verdigi nerede gorulmus misal turkiye savas sonrasi iktidar ekonomi yerine ilk is olarak sapka kullah salvar yazi ve halife ile ugrasti asil sen bunu dusun neden ekonomi var iken bos isler ile ugrastilar onu arastir