E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaLibraya rakip kripto para geliyor---

Libraya rakip kripto para geliyor

Libraya rakip kripto para geliyor
19 Ağustos 2019 - 16:30 borsagundem.com

Binance Facebook'un kripto para projesi Libra'ya rakip bir para geliştirmeyi hedeflediğini açıkladı

Dünyanın en büyük kripto para Borsalarından biri olan Binance, Facebook Inc.'in Libra projesiyle rekabet edecek yeni dijital paralar geliştirmek için hükümetler ve şirketlerle iş birliği yapmak istiyor.

Malta merkezli platformun internet sitesinde Pazartesi günü Çince yayınlanan bir açıklamada Facebook tarafından geliştirilen Libra'nın bağımsız bir bölgesel versiyonunu geliştirme planlarına yer verildi.

Açıklamada Binance'in açık blockchain projesi Venus'ün gelişmiş ve gelişen ülkeleri yeni paralar ihraç etmeleri konusunda desteklemeyi hedeflediği belirtildi.

Traderların fiyatlarda ciddi dalgalanmalar olduğu dönemlerde fonları park etmek için kullanılabilecek ve volatilitesi görece daha düşük kripto paralara ilgisi artıyor.

Dolayısıyla birçok kripto para platformu, Tether gibi dolar ya da diğer geleneksel paralara çıpalı “stable coin”ları geliştirmeyi hedefliyor.

Libra'da Visa Inc.'ten Uber Technologies Inc.'e kadar 27 ortağı bulunduğunu açıklayan Facebook'un aksine Binance, Venus projesine dahil olan başka kurum olup olmadığına ilişkin bilgi vermedi.

Binance'in halihazırda bu yıl başında ihraç ettiği sterline çıpalı bir stable coin'u bulunuyor. Şirketin açıklamasına göre söz konusu ürün günlük ortalama 1.2 milyar dolarlık işlem hacmi yaratıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)