E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLGS sınavının cevapları yayınlandı---

LGS sınavının cevapları yayınlandı

LGS sınavının cevapları yayınlandı
20 Haziran 2020 - 14:15 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, LGS kapsamındaki merkezi sınavın soru kitapçığı ve cevap anahtarının Bakanlığın internet sitesinde yayımlandığını bildirdi

LGS sınavının sonuçlanmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sınavın soru kitapçığının ve cevap anahtarının Milli Eğitim Bakanlığı internet sitesi üzerinden paylaşıldığını açıkladı.

Bakan Selçuk, Twitter'dan yaptığı açıklamada "2020 LGS Soru kitapçığı ve cevap anahtarına http://meb.gov.tr’den ulaşabilirsiniz. Kitapçıklarnızı, 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren okullarınızdan alabileceksiniz. Rehberlik hizmetlerimizle, sınava katılan ve katılmayan tüm öğrencilerimizin yanında olacağız" ifadelerine kullandı.

Sınavın sona ermesinin ardından adaylar soruları ve cevapları kurumun resmi internet adresi üzerinden kontrol edebilecek. Tedbirler kapsamında günün öğrencilere ayrılması, sınav öncesinde ve sonrasında yoğunluk oluşmaması için 81 ili tamamında sınırlı sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. 20 Haziran 2020 Cumartesi günü LGS öğrencileri ve 1 yakını yasaktan muaf tutulmuştu.

SINAV SORULARINA VE CEVAP ANAHTARINA BU LİNKİ TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ

LGS heyecanı sona erdi

 

Sokağa çıkma kısıtlaması ve LGS heyecanı

 

LGS ve YKS günü sokak kısıtlaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)