E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLeman Dergisi'ne Charlie Hebdo tehdidi---

Leman Dergisi'ne Charlie Hebdo tehdidi

Leman Dergisi'ne Charlie Hebdo tehdidi
08 Ocak 2015 - 20:27 borsagundem.com

Twitter'da 'Ak Trol' olarak bilinen hesaplardan GizliArsiv_, Leman dergisini hedef gösterdi

‘Ak Trol’ olarak Twitter hesaplarından biri olan Gizli Arşiv, Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo’ya yönelik 12 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıya ilişkin mesajında, ‘Erdoğan’a hakaret’le suçladığı mizah dergisi Leman’ı hedef gösterdi.

Hesaptan paylaşılan ilk mesajda, “Fransa’da Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in karikatürlerini yayınlayan derginin binasına saldırı düzenlendi. 10 kişi hayatını kaybetti” denilerek saldırıya meşruiyet kazandırıldı.

Bununla da yetinmeyen Gizli Arşiv bir sonraki mesajında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eleştirildiği kapakların görseliyle birlikte Leman dergisine, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik edepsizlikte sınır tanımayan @lemandergisi #charliehebdo saldırısından ders çıkarmalı!” diye seslendi.

Hesaptan atılan son mesajda ise "Atmış olduğumuz tweet'in arkasında dimdik duruyoruz. Tweet, tehdit içermiyor tavsiye ve öneri niteliğinde" ifadeleri kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • coğrafya08 Ocak 2015 20:47

    gönül ister ki dünya islam coğrafyasını hoşgörü, medeniyet, demokrasi, ahlak, erdem, ilim, irfan, adalet ile ansın ama nerde kan, gözyaşı, hırsızlık, haksızlık, hukuksuzluk, zorbalık, cehalet, yalan, riya ile tanıyor. sonra da niye kimse bizi sevmiyor diyorlar sen kardeşini bile sevmezsen, öldürürsen herkes senden nefret etmekle haklıdır

  • müşrik ahmaklar08 Ocak 2015 20:39

    neresinde tutarsan yanlıştı bir de koca ahlak peygamberini sıfırlayın diyen birisyle bir tutuyorlar ya bu da ayrı bir ahmaklık

  • dahiyane g. kılları08 Ocak 2015 20:37

    g. kıllarından dahiyane birşey

  • leman şeyetmiş bunları08 Ocak 2015 20:36

    bizim müslümanları tanıdıktan sonra bence iyi ki dünyada hristiyan ve yahudiler var diyorum . iyiki de sizlerin hakkından geliyorlar da dünyayı şu beş para etmez ortadoğuya çeviremiyorsunuz, kafanızı eziyorlar diyorum. müslümanların dünyaya beş kuruşluk faydaları yok, sadece bozguncular