E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLefkoşa'da Türk bayrağını indirmeye çalışan 2 kişi tutuklandı---

Lefkoşa'da Türk bayrağını indirmeye çalışan 2 kişi tutuklandı

Lefkoşa'da Türk bayrağını indirmeye çalışan 2 kişi tutuklandı
26 Mayıs 2018 - 00:35 borsagundem.com

KKTC'de turist olarak bulunan bir Fransız ve bir İngiliz, şehitler anıtındaki Türk bayrağını indirmek isterken gözaltına alındı

KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da, Türkiye Büyükelçiliği'nin karşında bulunan şehitler anıtındaki Türk bayraklarını indirme girişiminde bulunan 2 şüpheli polis tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Olay, Türkiye Büyükelçiliği'nin karşında bulunan şehitler anıtında meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olan İngiliz Ross Alan Stevens (30) ve Fransız Marc leon Edward Chamıchıan (23), elçiliğin karşısındaki bayrakları indirmek için direğe tırmandı.

Bu sırada elçilikte görev yapan askerler olay yerine giderek bayrağı indirmeye çalışan şüphelilere müdahale etti. Olay yerine gelen polis 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. Şüphelilerin KKTC'de turist olarak bulundukları öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...26 Mayıs 2018 13:37

    ulen bir meydan dayağı yememişsiniz. ucuz yırtmışsınız. büyük elçileri gelir olayı çöze, alkolludu odu budu vb. vb..

  • demirkan 26 Mayıs 2018 12:13

    FRANSA İLE İNGİLTEREDEN KORKTUGUNUZDAN. HEMEN SERBEST BIRAKIRSINIZ. O DEVLETLET LERE GÜCÜNÜZ YETMEZ. BUNU BİR ÜLKEDE BİR TÜRK YAPSA 5 SENE YERDİ.

  • Hasanbey26 Mayıs 2018 10:38

    Şerfoşturlar, bilmezler ki Bayragı ndirmek için direği tırmalayanın başına ne geldiğini

  • Kerim26 Mayıs 2018 09:58

    Bir isi yarim birakmayacan sonra başına bela oluyor

  • sinyor26 Mayıs 2018 01:44

    kibris parayla satilamaz. eyyyyy kktc basbakani sen nasil turk lirasini birakiriz diyebiliyorsun.yoksa birileri kibris pazarligimi yapiyor ingiltere ile. sehit kanlariyla sulandi kibris türk bayragi ordan inmeyecek