E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaLee: Buffett asla bitcoin ile ilgilenmeyecek---

Lee: Buffett asla bitcoin ile ilgilenmeyecek

Lee: Buffett asla bitcoin ile ilgilenmeyecek
19 Temmuz 2019 - 09:45 borsagundem.com

Kripto para sektörünün ünlü isimlerinden Charlie Lee, dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Warren Buffett’ın asla bitcoin ile ilgilenmeyeceğini düşünüyor.

Günümüzde dünyanın en zengin birkaç isminden biri olarak gösterilen Warren Buffett kısa bir süre içerisinde kripto para sektöründeki bazı isimlerle bir araya gelecek. Buffett, TRON’un kurucusu Justin Sun ve Litecoin’in kurucusu Charlie Lee ile buluşarak onunla bir öğle yemeği yiyecek ve genel olarak kripto paralar hakkında konuşacak. Bu üç isim arasındaki buluşmanın önümüzdeki hafta San Francisco’daki Quince adlı restoranda düzenlenmesi bekleniyor.

Kripto para sektöründeki bazı isimler, Justin Sun’ın bu yemek sırasında Buffett’ın kripto paralar hakkındaki görüşlerini değiştirebileceğini ve kendisini bir kripto para destekçisi yapabileceğini düşünüyorlar. Ancak Litecoin’in kurucusu Charlie Lee bu görüşe pek katılmıyor.

“Fikri Değişmeyecek”

Charlie Lee kısa süre önce bir yayına katıldı ve genel olarak Buffett’ın kripto paralar hakkındaki görüşleri hakkında konuştu.

Lee önümüzdeki hafta düzenlenecek olan yemekte Buffett’ı kripto para konusunda ikna etmeye çalışmayacağını, bunun da ötesinde Buffett’ın zaten bu konuda ikna edilemeyeceğini söyledi:

“Buffett’ı ikna etmek mümkün değil. O teknolojik şeylere yatırım yapmıyor. O yüzden Bitcoin’le ilgilenmiyor ve asla ilgilenmeyecek. Bu da beni şaşırtmıyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)