E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLavrov'dan flaş açıklama!---

Lavrov'dan flaş açıklama!

Lavrov'dan flaş açıklama!
25 Kasım 2015 - 13:32 borsagundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim hakkında son dakika açıklamalar yaptı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un Rus ve yabancı basına yaptığı açıklamalarda, Rusya'nın Türkiye ile savaşmayı düşünmediğini bildirdi. 
Lavrov, "Türkiye ile savaşmayı düşünmüyoruz. Türk halkına olan ilişkimiz değişmedi. Sadece mevcut Türk yönetimine karşı sorularımız oluşuyor" dedi.Lavrov, Rusya'nın Türk firmaları ve ihracatçılara da sorun çıkartmak istemediğini de belirtti.Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rus Su-24 uçağının düşürülmesinin planlanmış provokasyona benzediğini ifade etti. Lavrov, "Bunun önceden istenilmeyen bir olay olduğu konusunda ciddi şüphelerimiz var. Bu planlanmış provokasyona çok benziyor" diye konuştu.Lavrov şu şekilde devam etti:"Son bilgilere göre, Türk meslektaşlarımızın Türkmenlerin yaşadığını söylediği bu bölgede dün Devlet Başkanı'nın dediği gibi, birkaç yüz hatta bine yakın aralarında bizim güvenliğimizi direkt olarak tehdit eden Rus vatandaşlarının da bulunduğu teröristler bulunuyor. Fakat mevcut verilere göre, bu bölgede silah depoları, merkezlerinin bulunduğu teröristlerin altyapıları da yer alıyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • G.Deniz Şentürk25 Kasım 2015 16:17

    Türkiye'nin BM Güvenlik Konseyi'ne yazdığı mektupta verdiği bilgilere göre; uçağın hızı 391 km/saat olarak çıkıyor. Şimdi bir savaş jetinin bu hızda uçması ancak irtifa kaybında olur. Yani, ya rakam yanlış, ya da söylem. Bu yüzden sosyal medyada alemin maskarası olduk. Açıklamalarımız inandırıcı bulunmuyor.

  • cemal25 Kasım 2015 15:44

    Arkadaşlar Rus istihbaratını yabana atmayalım. Adam haklı olabilir. Bizim istihbarat İşid saldırılarında sınıfta kaldı

  • Rus zorbalığı25 Kasım 2015 15:28

    Evet belki planlı ama bu rusların planı burası açık. Önce test ederler ses çıkmaz ise yıkarlar. Kırım, Ukranya, Gürcistan gibi. Batının bir halta yaramıyacağını, müdahil olamıyacağını bilirler.

  • ersoy25 Kasım 2015 14:22

    PILOT ICTI VOTKAYI SINIRLARI SASIRDI

  • KARTALY32325 Kasım 2015 14:17

    BEN ONU BUNU BİLMEM.AMA DÜNYA SİYASETİNİN KURMAYLARI HEP GÖRECELİ VE GÜVENSİZ....BUNLARIN SALDIRILARI ÜLKENİN VATANDAŞLARINA VS VS.KAFAYI SIYIRMIŞ BUNLAR

  • PLANLI FALAN DEĞİL25 Kasım 2015 13:55

    BU BENCE PLANLI BİR OLAY DEĞİL BENCE O RUS PİLOTLARIN AYMAZLIĞINDAN KAYNAKLANIYORDUR.BU RUSLA NÜKLEER SİLAHA SAHİP YA KENDİLERİNİ BİZDEN ÜSTÜN GÖRME DAVRANIŞLARI VAR.BU OLAYDA BUNLARDAN BİRİ NASIL OLSA TÜRKİYE BİZE Bİ ŞEY YAPAMAZ BİZ İSTEDİĞİMİZ GİBİ TÜRKİYE SINIRLARINA GİRİP ÇIKARIZ HAVASINDALAR.ONDAN DOLAYI DEVAMLI BİZİM SINIRLARIMIZI İHLAL EDİYORLAR.BİZİM KORKUDAN BİR ŞEY SÖYLEMEYECEĞİMİZİ SANIYORLARDI.AMA ÖYLE OLMADIĞINI ANLADILAR.

  • karamazov25 Kasım 2015 13:49

    abd ile anlaştınız iyice şımardınız sizin ne işiniz var sınırımızda

  • KARTALY32325 Kasım 2015 13:46

    YADA PLOT A KORDİNATLARI VEREN İŞBİRLİKÇİ

  • KARTALY32325 Kasım 2015 13:45

    PLANLI OLMUŞSA DÜŞEN UÇAĞIN PLOT DA PLANLAR BAZ ALINDIĞINDA ORTAK.SINIR İHLALİ BİLİNÇLİ ÖYLEMİ.SAÇMALIK