E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLavrov açıkladı: Türkiye ile anlaşılamadı---

Lavrov açıkladı: Türkiye ile anlaşılamadı

Lavrov açıkladı: Türkiye ile anlaşılamadı
19 Şubat 2020 - 13:15 borsagundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye tarafı ile gerçekleştirilen Suriye konulu toplantıda bir anlaşmaya varılmadığını söyledi

Lavrov, Moskova’nın Türk heyetle yapılan görüşmede İdlib konusunda yeni bir talep iletmediğini ve görüşmede iki ülkenin liderleri arasında İdlib’e ilişkin varılan anlaşmaların nasıl uygulanacağına dair nihai bir anlaşmaya varılmadığını belirtti. 

Basın toplantısında konuşan Lavrov, Moskova’da gerçekleştirilen görüşmeyle ilgili “Yeni taleplerde bulunmadık. Liderlerimiz arasında varılan tüm anlaşmaların uygulanması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

‘Putin ve Erdoğan görüşmesi hazırlığına dair bir bilgi yok’

“Türkiye ile İdlib konusunda her düzeyde çalışmaya hazırız, buna üst düzey de dahil” diyen Lavrov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin İle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında bir görüşme hazırlığına dair bilgi olmadığını da ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman20 Şubat 2020 03:30

    İki ülkenin arasını bozmaya çalışanlar var .Her iki ülkenin ekonomik ortak çıkarları var.Oyunlara gelmemeliler.İdlib te Türkiye ve Rusyanın  karşılıklı muhalefet oluşturması bazı ülkelerin işine gelir , mutlu olurlar Umarım Putin ve Reis oyunlara gelmezler.

  • Kandırıldılar..19 Şubat 2020 19:17

    Atatürk, Kütahya afyon hattını yıkıp attı. yıktı taaruza geçti. Yabancıl güçler, Tanımadıkalrı gayri hukuki dedikleri Atatürke durun konuşalım. Bekleyin masada toplanalım. geçiçi ateşkes yapalım. gücünüz yok. askeriniz silahınız az. başarı elde etmediniz. ateşkes anlaşmasına başlayalım gibi. haber göndermişlerdi. Osmanlı hukumeti düşman güçler el ele masaya oturalımdiyordu. toprakların yarısı işgal altında, halk baskı altındaydı. ORDULAR İLK HEDEFİNİZ AKDENİZ. dendi. butun yurtda bu haber yayıldı. eli silah tutanlar, vatan için emir yerine getirmek için, koyunden, düşman hımayesindeki şehirden , ilk ordu birliklerini karşıladı ve katıldı. GAVUR AKDENİZE DÖKULDU. gunumuz.. ne hedef belli, ne açıklama var, ne bildiri. o ordu suriyeye girdiğinde, hedefine kadar gidecek. bayrağı diekcekti. abd ve rusya askerimizi durdurdu. suriyeye yerleşemedik. pkklılarda kaçtı. suriyede duşman daha guçlu oldu.

  • Bika20 Şubat 2020 11:51

    Askeri haritalarda Ege denizi , Akdeniz olarak  geçiyormuş Osmanlı zamanında.

  • He he19 Şubat 2020 19:35

    Dostum Yanlışlıkla Ege Dökmüş Olmayalım

  • A.yilmaz19 Şubat 2020 18:30

    Bu ruslara anlacagi dilden konusmanin zamani geldi gecti bile bunlara musluman mh de salyangoz satilmaz bunlara anlicagi bir ders verilmeli gerekirse ucaklarina hedef alip rezil etmenin zamani geldi ruslara uc maymun nasil oynanir gorucakler canlari cehenme

  • dede19 Şubat 2020 15:59

    giricem diyor reis. rus moskofuda girsin kopsun cümbüş.

  • AĞA19 Şubat 2020 14:55

    pkk yı desteklemeyin kansızlar

  • Erol g.19 Şubat 2020 13:27

    S 400 ler kullanıma hazır hale geldimi acaba ?

  • Lejyoner 19 Şubat 2020 19:57

    Herkes askere gitsin paralı askerlik kalksın.

  • Önce vatan 19 Şubat 2020 15:51

    Gelse ne olacak gelmese ne olacak s400 ler bizde paralarını alamazlar bizde onu demir parasına hurdacıya satarız sen neyin peşindesin efendi ateşi kim ateşlere ateşlesin çıkan yangın herkez yakar senin benim çoluk çocumuzın gidecek kaçaçak yeri yok kaçan da senin benim çocum olamaz zaten eli silah tunan çocuk kaçaçaksa ölsün daha iyi