E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriLatek'te 'Uslu' dönemi---

Latek'te 'Uslu' dönemi

Latek'te 'Uslu' dönemi
09 Eylül 2013 - 17:57 borsagundem.com

Latek Holding'de yeni yönetim kurulu üyelerinin atanmasına karar verildi.

Latek Holding'de mevcut Yönetim Kurulu üyeleri istifa ederek yerlerine yeni üyeler atanmaya devam ediyor. Latek Holding'de Yönetim Kurulu Üyeleri 9 Eylül 2013 tarihinde şirket merkezinde toplanarak Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiş olan Murat Uysal yerine Deniz Uslu'nun, Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiş olan Derya Cebeci yerine ise Güllü Uslu'nun ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere, T.T.K.'nın 363. maddesi uyarınca Yönetim Kurulu Üyeleri olarak atanmalarına oybirliğiyle karar verildiği duyuruldu.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ofhattat10 Eylül 2013 06:25

    Yeni yöntem, batık şirketlerin hisselerini nominal değerin çoook altında borsadan topla. Sonra Patron'da kalan hisseleri de anlaşmalı olarak al. Piyasaya yeni mal gelmeden hisseyi cekebildigin kadar yukarı cek. Sonra hangi fiyattan satarsan sat. Hepsini daha önce gördük. Mesela ışıklar grubunun bütün kağıtları. Metemteks vardı bi ara. Önce metem enerji oldu sonra bilmem ne yatırım holdıng. 1500 liradan başlayan operasyon şimdi kaç lira. Sonra Cemaş döküm. Ve onun iştiraki niğbaş. Hep yalan dolan. Hep haram kazanç. Hepsinin altından da MÜBAREK KARDEŞLER var. SPK bu oyunların hepsini görüp biliyor. ama nasıl oluyorsa bir türlü önüne geçmiyor durduramıyor. Demekki Kardeşler burada hesapları iyi yapıyor. Aslında bu kardeşler helâli haramı iyi bilirler amma gel gör ki borsada haramlarla ceplerini doldurmadan da durmazlar. Bu kadar ahın, bu kadar yalan dolanın izahını nasıl verecekler hesab günü. Herkesin hesabı var amma YARADANIN da hesabı olacak O gün.

  • Müslüman kardeşler 10 Eylül 2013 00:06

    Mübarek kardeşler yapıyor daha ne bekliyorlar ferre yapıyorrrrrr Spk ve masak mübarek kardeşler kozyağaındaki şirket binasına dinleme yapınn emniyet goreve

  • Mujdat uslu09 Eylül 2013 22:03

    Gereksiz spekulasyonlar paniklere neden olacak haberlere ve yorumlara gerek yok, yeni yapısıyla ve yeni nakit akımıyla karlılıkla buyume potansiyeli yuksek bir şirket halne geldi. artık hisse topla yüksel ve sonra sat devri bitti. hem yatırımcı uyandı, hem yeni spk bu konuda kararlı. karlılıkla buyuyen şirketin hisseside buyur ancak.