E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKuzu'dan bomba açıklama---

Kuzu'dan bomba açıklama

Kuzu'dan bomba açıklama
26 Şubat 2014 - 01:29 borsagundem.com

Burhan Kuzu twitter'da paylaştı: Uydurma kaset ve ses kayıtları doğru olsa bile bunlara inanan yok

AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, internetteki kayıtların doğru olsa bile kimsenin bunlara inanmayacağını söyledi.



Kuzu, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yayınladığı bir tweet'inde “Halkın arasındayım;İnanın bu uydurma kaset ve ses kayıtlarına doğru olsa bile inanan yok. Millet bu iktidardan memnun. Enerjinizi başka yere. Kasetlerin muhtevasını bırakın Mahkemeler değerlendirsin.Kesin karar olmadıkça masumiyet esastır ve herkes suçsuz sayılır.Ben buna hep uydum” ifadelerini kullandı.


Burhan Kuzu daha sonra "Uydurma kaset ve ses kayıtlarına doğru olsa bile inanan yok" ifadesine açıklık getirerek sözlerinin çarpıtıldığını öne sürdü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALPER_TUNGA27 Şubat 2014 17:54

    HEMEN TARAFSIZ KİŞİLERDEN VE BÜTÜN SİYASİ PARTİLERDEN BİR KOMİSYON KURULUP TİB GÖNDERİLMELİ VE ORDA İNCELEMERDE BULUNUP KARARI HALKA AÇIKLAMALI

  • ALPER_TUNGA27 Şubat 2014 17:49

    SAYIN BURHAN KUZU SİZ İNANMIYORSUNUZ HAKLI OLARAK ÇÜNKİ SİZ O PARTİNİN TEMSİLCİLERİNDENSİNİZ FAKAT KENDİ ADINIZA KONUŞURŞANIZ HAKLI OLABİLİRSİNİZ,MESELA BEN HALKIN İÇİNDENİM VE SİZE KATILMIYORUM O KASETLER MONTAJ OLMAYABİLİR SAYIN BAŞBAKANIMIZIN BUNUN DOĞRULUĞUNU İSPAT ETTİRMESİ ZORUNLUDUR BÜTÜN OLANAKLAR ELLERİNDE HALKA İSPAT EDİLMELİ MANTAJ OLDUĞU ÇÜNKİ ÇOK AĞIR BİR İTHAM BUNLAR MONTAJ OLDUĞUNUDA TESPİT ÇOK KOLAY

  • anti26 Şubat 2014 16:49

    montaj hikaye hırsızlık şahane...

  • anti26 Şubat 2014 16:48

    Mehmet akp yandaşı olduğu belli, nemalarınız azalacak diye akp nin karşısında kim varsa eleştiriyorlar, hırsızsınız işte daha ötesi var mı? istediğini suçla da hırsızın hiç mi suçu yok?

  • mehmet26 Şubat 2014 11:50

    cemaat halkı müslümanız yardım edin diye kandırdı,insanlardan servet topladı köşeyi döndü.şimdi iktidara gelmek istiyor.

  • aeaie26 Şubat 2014 10:31

    2 gün sonra da evet doğru size mi soracaktık dersiniz siz bu yüzsüzlükle ...

  • asıl soru26 Şubat 2014 09:43

    30 martta neye oy vereceğiz?....yolsuzluk iddaları ile yıpranmış 10 senelik bir iktidaramı?...yoksa ülkenin dibini oyan cemaatin ele geçirdiği kukla hale getirdiği chp ye mi?...mhp yi sayamamak araya koyamamak alternatif bile olamamasını hiç hesaba katmıyorum bile...durumumuz gözüne far yemiş davşandan beter bence...:)

  • örümcek k.26 Şubat 2014 08:32

    Bunun diplomasını taliban vermediyse ben de noliy,m?

  • Murat26 Şubat 2014 08:18

    Aynı fikirdeyim. Bir kesim insanın RTE'ye karşı şuursuz bir güveni var. Ne yaparsa yapsın, hatta kendi ağzıyla çaldım desin, bana inanmayın ben hırsızım desin yine de inanmazlar. O yüzden bir yere gidemiyor ya bu ülke...