E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKuzey Kore tüm organizasyonlardan çekildi---

Kuzey Kore tüm organizasyonlardan çekildi

Kuzey Kore tüm organizasyonlardan çekildi
16 Mayıs 2021 - 15:00 borsagundem.com

2022 FIFA Dünya Kupası Asya Elemeleri'nin ikinci turunda mücadele eden Kuzey Kore, organizasyondan çekilme kararı aldı

Asya Futbol Konfederasyonundan (AFC) yapılan açıklamada, Kuzey Kore'nin elemelerden çekildiği ve konunun FIFA'ya iletildiği belirtildi.

Kuzey Kore'nin kararına ilişkin gerekçe açıklanmazken, Güney Kore medyası Kovid-19 salgını nedeniyle böyle bir adım atıldığını yazdı.

Asya Elemeleri'nin ikinci turundaki H Grubu'nda Güney Kore, Türkmenistan, Lübnan ve Sri Lanka ile mücadele eden Kuzey Kore, 4. sırada yer alıyordu.

Kuzey Kore nisan başında, sporcularını Kovid-19 salgınından korumak amacıyla Tokyo Olimpiyatları'na katılmayacağını açıklamıştı. Böylece temmuzda düzenlenmesi beklenen Tokyo Olimpiyatları'ndan çekildiğini bildiren ilk ülke Kuzey Kore olmuştu.

Kuzey Kore'den Biden döneminde ilk füze denemesi

ABD, Kuzey Kore'nin tatbikat eleştirilerine kulak tıkadı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞAZİMENT KILTIR16 Mayıs 2021 22:41

    Bence en iyisi yapmışlar buralar ülkeleri ve insanları gerçeklerden uzaklaştırmak bir uyuşturucu gibi insanlara enjekte edilen oluşumlar olarak görmekteyim.

  • EKRİST16 Mayıs 2021 17:21

    bence iyi olmuş abd nin oldu tüm organizasyonlardan tüm ülkelerin çekilmesi gerekmektedir.cünkü dünya nın her organizasyonlarından kanlarını emmektedirler.

  • Ahmet güney16 Mayıs 2021 17:01

    helal olsun